بهترین اپلیکیشن‌های اندروید

بهترین اپلیکیشن های اندروید در 6 دسته‌بندی مختلف

هرچقدر سیستم عامل اندروید پیشرفته‌تر می‌شه و بیشتر گسترش پیدا می‌کنه، برنامه‌های بیشتری هم برای این سیستم عامل عرضه می‌شن. همین مسئله باعث می‌شه پیدا کردن بهترین نرم‌افزارها برای کاربردهای مختلف و انتخابشون به کاری سخت تبدیل بشه. تعداد اپلیکیشن‌هایی که هر سال در پلتفرم‌هایی مثل گوگل پلی استور عرضه می‌شن، حد و اندازه ندارن.

آنچه در این مطلب خواهید خواند:

از طرفی به دلیل زیاد بودن برنامه‌ها پیگیری این که کدوم اپلیکیشن‌های قدیمی در آپدیت‌های جدید به شرایط بهتری دست پیدا کردن، به نوعی غیرممکنه. خوشبختانه بخش تحریریه گوگل هر سال بهترین اپلیکیشن‌های اندروید رو در دسته‌بندی‌های مختلف به کاربران معرفی می‌کنه. در این مقاله از مجله ایسل، این برنامه‌ها رو معرفی می‌کنیم؛ پس با ما همراه باشین!

بهترین اپلیکیشن‌ های اندروید

در ادامه مقاله بهترین اپلیکیشن‌های اندروید رو در چندین دسته‌بندی مختلف معرفی می‌کنیم اما قبل از شروع معرفی این برنامه‌ها لازمه که دو مورد رو ذکر کنیم. این لیست ترتیب و رتبه‌بندی خاصی نداره و برنامه‌هایی که معرفی می‌شن، تقریباً در سطحی برابر قرار دارن. این اپلیکیشن‌ها صرفاً شش دسته مختلف هستن که در هر کدوم، سه اپلیکیشن به عنوان برترین‌ها توسط گوگل انتخاب شدن.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین نرم‌افزارهای ضبط مکالمه

مورد دیگه این که در این مقاله به برندگان بخش بازی‌ها اشاره نخواهیم کرد. چون این برنامه‌ها به صورت کاملاً مستقل در یه دسته‌بندی دیگه مورد بررسی قرار می‌گیرن و باید در یه مطلب دیگه به اون‌ها پرداخته بشه. پس بدون معطلی بیشتر بریم سراغ معرفی بهترین برنامه‌های اندروید:

بهترین برنامه‌های اندروید برای سرگرم شدن

بهترین برنامه‌های اندروید برای سرگرم شدن

این دسته به اپلیکیشن‌هایی اختصاص داره که کارکرد ابزاری آنچنانی ندارن ولی در سرگرم کردن شما و گذراندن اوقات فراغت به شدت کاربردی هستن. اگه به دنبال برنامه‌هایی هستین که شما رو برای ساعت‌ها سرگرم کنن، این اپلیکیشن‌ها رو از دست ندین:

  • Clubhouse
  • Noobly Find Gamers Meet Friend
  • Whatifi: Choose Your Own Path

شبکه اجتماعی Clubhouse

Clubhouse اولین گزینه در این بخش و جزو بهترین اپلیکیشن‌های اندروید در دسته‌بندی برنامه‌های سرگرم‌کننده به شمار می‌ره که در دو سال اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده. کلاوب هاوس پلتفرم جذابیه که به هر کاربری اجازه برگزاری اتاق‌های گفتگو و کنفرانس رو در فضای آنلاین می‌ده.

ایده‌ای که تونست بلافاصله بعد از انتشار اپلیکیشن، تعداد زیادی از کاربران شبکه‌های اجتماعی و دنبال‌کنندگان اون‌ها رو به سمت خودش جذب کنه.

این مقاله هم شاید برات جذاب باشه: بهترین برنامه های دانلود منیجر اندروید

شبکه اجتماعی مخصوص گیمرها Noobly

Noobly  دومین اپلیکیشن منتخب این دسته محسوب می‌شه که تلاش می‌کنه با خلق یه پلتفرم اجتماعی به گیمرها کمک کنه تا همدیگه رو سریعتر پیدا کنن. این اپلیکیشن که در روزهای قرنطینه کرونا برای کمک به خلق یه جامعه گرم برای گیمرها به وجود اومده بود، بعد از اون دوران هم به یه پلتفرم دوست‌یابی به شدت موفق تبدیل شده و تونسته به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن‌های اندروید در دسته‌بندی خودش لقب بگیره.

برنامه تعاملی تماشای فیلم Whatifi

Whatifi  رو می‌تونیم جذاب ترین اپلیکیشن این دسته بدونیم. واتیفای یه نرم‌افزار مشاهده فیلمه اما با این تفاوت که فیلم‌های موجود در این برنامه، همگی داستانی چندشاخه دارن و شما می‌تونین با انتخاب‌هایی که دارین، در گلوگاه‌های داستانی روند پیشروی داستان فیلم رو تعیین کنین و داستان‌های متفاوتی رو برای اون‌ها رقم بزنین.

اما بهترین ویژگی این نرم‌افزار جنبه اجتماعی اون شناخته می‌شه. شما می‌تونین همه این فیلم‌ها رو با دوستانتون ببینین، حین دیدن فیلم‌ها با هم چت کنین و مهم‌تر از همه، انتخاب‌های مهم و تاثیرگذار در روند داستانی هر فیلم رو در نظرسنجی‌ها شرکت بدین.

بهترین اپلیکیشن‌های مخفی اندروید

بهترین اپلیکیشن‌های مخفی اندروید

این دسته از بهترین اپلیکیشن‌های اندروید به برنامه‌هایی اختصاص داره که علی‌رغم کیفیت و ویژگی‌های بخصوصی که دارن، طوری که باید و شاید دیده نشدن. خوشبختانه تیم تحریریه گوگل هر ساله در این بخش کمک زیادی به این دسته از اپلیکیشن‌ها می‌کنه و بهترین اپلیکیشن‌ها رو در این بخش به صورت کامل معرفی می‌کنه.

  • Laughscape
  • Moonbeam | Podcast Discovery
  • Moonly: Moon Phase Calendar

Laughscape | از بهترین اپلیکیشن‌های اندروید برای آرامش کاربران

اولین برنامه حاضر در این دسته Laughscape است. اپلیکیشنی که هدفش ایجاد یک اتمسفر آرامش‌بخش با محتوای کمدیه. هر چند نقدهای ضد و نقیض حول برنامه Laughscape زیاد بوده ولی ایده و انگیزه مثبت سازندگانش باعث شده تا اون رو در بخش بهترین برنامه‌های اندروید ببینیم.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین برنامه مدیتیشن برای گوشی

اپلیکیشن پادکست Moonbeam

اپلیکیشن دوم این دسته‌بندی، Moonbeam نام داره؛ همونطور که از نام این برنامه مشخصه، یه اپلیکیشن مختص پادکست با تمرکز روی کشف پادکست‌های کمتر شناخته‌شده است. اپلیکیشنی که با رابط کاربری جذاب و سیستم کشف و جستجوی حساب‌شده‌اش، تونسته به عنوان یکی از برترین اپلیکیشن‌های اندروید در زمینه خودش لقب بگیره.

تقویم طالع‌بینی Moonly

Moonly سومین اپلیکیشن این دسته‌بندی به شمار می‌ره. این برنامه یه تقویم دیجیتالیه که با اکثر تقویم‌هایی که روی دستگاه‌تون دارین، متفاوته. Moonly به نوعی یه تقویم طالع شناسی محسوب می‌شه. رابط کاربری به شدت جذاب و جالب این اپلیکیشن و نحوه‌طالع شناسی و نشانه گذاری‌های اون براساس وضعیت قمر ماه، Moonly رو به یکی از جواهرت مخفی اندروید در سال 2021 تبدیل کرده.

بهترین اپلیکیشن‌های اندروید ضروری روزمره

بهترین اپلیکیشن‌های اندروید ضروری روزمره

این بخش به اپلیکیشن‌هایی اختصاص داره که به صورت روزانه با اون‌ها سر و کار خواهید داشت. اپلیکیشن‌هایی که خواه یا ناخواه بخشی از برنامه روزمره شما رو به خودشون اختصاص می‌دن. 3 مورد از بهترین برنامه‌ها در این دسته‌بندی در لیست زیر آورده شده:

  • Blossom: Plant Identification
  • PhotoRoom Studio Photo Editor
  • Rabit: Habit Tracker & Planner

اپلیکشین مراقبت از گیاهان Blossom: Plant Identification

اولین برنامه از بهترین اپلیکیشن‌های اندروید در این دسته‌بندی به نرم‌افزار Blossom تعلق داره. یه اپلیکیشن ساده ولی به شدت خوش‌ساخت که به شما در مراقبت و رشد گیاهان خونگی خودتون کمک می‌کنه و برای اون‌ها برنامه‌ریزی دقیقی رو انجام می‌ده. کاتالوگ بزرگی از گیاهان و ظرافت برنامه‌هایی که Blossom برای موجودات سبز خونگی شما تعیین می‌کنه، مهم‌ترین عواملی هستن که این برنامه رو به یکی از بهترین اپلیکیشن‌های اندروید در دسته‌بندی برنامه‌های رومزمره تبدیل می‌کنن.

برنامه ویرایش عکس PhotoRoom

نرم‌افزار دوم این لیست ایده ساده‌ای داره. هدف اپلیکیشن PhotoRoom خلق یه محیط نرم‌افزاری ساده برای ادیت عکس‌های شماست. نکته ویژه در مورد این نرم‌افزار، نحوه عملکرد اونه. PhotoRoom ثابت کرده با ویژگی‌های استثنایی خودش و سادگی‌ که برای مخاطبان به ارمغان میاره، لایق جایگاهیه که در اون قرار گرفته.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین برنامه های مدیریت پسورد در گوشی

اپلیکیشن برنامه‌ریزی Rabit

در نهایت در سومین جایگاه این دسته‌بندی، یه نرم‌افزار مخصوص برنامه‌ریزی دیگه رو در لیستمون داریم. همونطور که از اسم و رابط کاربری Rabit مشخصه، هدف این اپلیکیشن ایجاد عادت‌های صحیح و مفید در کاربرانش و برنامه‌ریزی برای رشد و گسترش این عادت‌هاست. این اپلیکیشن برای خیلی از ما که در زندگی روزمره خودمون دچار مشکلات ریز و دردسرساز هستیم، به طور قطع به درد بخور و کاربردی خواهد بود.

بهترین اپلیکیشن‌های اندروید برای رشد شخصی

بهترین اپلیکیشن‌های اندروید برای رشد شخصی

زندگی خیلی از مردم درگیر مشکلات متفاوت و بخصوصیه که بعضی از اون‌ها می‌تونن به واسطه استفاده مفید از تکنولوژی تا حد مطلوبی بهبود پیدا کنن. این بخش از اپلیکیشن‌های منتخب گوگل به برنامه‌هایی اختصاص پیدا کرده که به شما در زمینه رشد شخصی و بهبود مشکلات زندگیتون کمک می‌کنن. بهترین اپلیکیشن‌های اندروید در این زمینه عبارتند از:

  • Balance: Meditation & Sleep
  • Clementine
  • Uptime: 5-min Books, Courses, Documentaries

اپلیکیشن مدیتیشن و تنظیم خواب Balance: Meditation & Sleep

بهترین مثال برای نرم‌افزارهای رشد شخصی، اپلیکیشن Balance: Meditation & Sleep است. برنامه‌ای که جدا از حضور در این بخش، برنده نهایی بهترین اپلیکیشن اندروید در سال 2021 هم به شمار می‌ره. بعد از شیوع کرونا و به واسطه قرنطینه و خانه‌نشینی افراد شاغل و محصل، تعداد افرادی که دچار کم‌خوابی شده بودن و به همین واسطه استرس و فشار زیادی رو تجربه می‌کردن، به شکل قابل توجهی افزایش پیدا کرده بود.

اپلیکیشن Balance برای کمک به این افراد و شرایط خاصی که دارن، طراحی شده؛ یه هدف بسیار مفید و پسندیده که ثابت می‌کنهBalance  نه تنها برای قرار گرفتن در جمع بهترین برنامه‌های اندروید در دسته‌بندی رشد شخصی، بلکه به عنوان بهترین اپلیکیشن اندروید در سال 2021 هم شایستگی کافی رو داشته.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد:  بهترین برنامه‌های حسابداری مخصوص موبایل

برنامه‌های برنامه‌ریزی و سلامت بانوان Clementine و Uptime: 5-min Books, Courses, Documentaries

در جایگاه‌های بعدی این دسته‌بندی هم اپلیکیشن‌های Clementine و Uptime قرار دارن. اپلیکیشن‌هایی که به صورت مشابه با برنامه قبلی برای بهبود شرایط زندگی شما طراحی و عرضه شدن. برنامه Clementine یه اپلیکیشن سلامتی‌بخش برای قشر بانوان به شمار می‌ره؛ همچنین جالبه بدونین Uptime یه اپلیکیشن برنامه‌ریزی و مدیریت وقت برای قشر محصل محسوب می‌شه؛ این دو اپلیکیشن در کنار هم می‌تونن از استرس دو دسته از پرفشارترین گروه‌های جامعه کم کنن.

بهترین برنامه‌های اندروید برای مهم‌ترین افراد

بهترین برنامه‌های اندروید برای مهم‌ترین افراد

مهم‌ترین افراد همیشه عمومیت جامعه نیستن. بعضی مواقع مهم‌ترین‌ها کسایی هستن که به خاطر قرار گرفتن در اقلیت، مشکلاتشون دقیقاً طوری که باید، دیده نمی‌شه. به عنوان مثال افراد معلول و یا حتی افراد افسرده و کسایی که از شرایط بد روحی رنج می‌برن. این دسته از بهترین اپلیکیشن‌های اندروید متعلق به افرادی با این شرایطه. در زیر 3 مورد از برترین برنامه‌های این دسته‌بندی رو مشاهده می‌کنین:

  • Empathy – Loss Companion
  • Mentor Spaces
  • Speechify – text to speech

Empathy | از بهترین اپلیکیشن‌های اندروید برای شرایط بد روحی

اپلیکیشن اول این دسته Empathy نام داره. حس غم و اندوه یکی از سنگین‌ترین احساساتیه که هر کسی بعد از، از دست دادن عزیزانش به اون دچار می‌شه. این اپلیکیشن طراحی شده تا به مخاطبانش برای درک این حس و کنار اومدن با اون کمک کنه.

اپلیکیشن برای فعالان حوزه آموزش Mentor Spaces

هدف اپلیکیشنMentor Spaces کمک به افراد حرفه‌ای حوزه آموزش و تدریسه که در بازار این کار دیده نمی‌شن. هدف این اپلیکیشن ایجاد یه فضای غیررقابتی برای بهبود شرایط این دسته از افراده تا تلاش‌های سالیانه‌ای که دارن، به مرور زیر گرد و غبار به فراموشی سپرده نشه.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد:  بهترین نرم افزار مدیریت اینستاگرام

برنامه مخصوص نابینایان و کم‌بینایان Speechify

در نهایت به سومین برنامه از بهترین اپلیکیشن‌های اندروید در این دسته‌بندی می‌رسیم که متعلق به Speechify است. اپلیکیشنی که برای افراد نابینا و مبتلا به دیلکسیا طراحی شده و عملکردش به صورت کلی خوندن متن از روی تمامی فرمت‌های نگارشی مانند PDFها، سندها، ایمیل‌ها، کتاب‌ها و موارد مختلف دیگه به وسیله هوش مصنوعی مصوته. وجود بیش از 30 نوع صدای مختلف و پشتیبانی از 20 زبان روز دنیا، این اپلیکیشن رو به یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین اپلیکیشن‌ها برای افراد نابینا و کم‌بینا تبدیل کرده.

بهترین اپلیکیشن‌های اندروید برای تبلت‌ها

بهترین اپلیکیشن‌های اندروید برای تبلت‌ها

هر چند که ممکنه کاربری تبلت‌ها به عنوان یه وسیله همراه و روزمره به اندازه گوشی‌ موبایل نباشه ولی اگه بحث کارهای طراحی و دیزاین گرافیکی در میون باشه، خیلی سخت می‌تونین طراح و دیزاینری رو پیدا کنین که تبلت رو به گوشی‌های تلفن همراه ترجیح نده. این دسته از بهترین برنامه‌های اندروید هم به نوعی برای این دسته از نرم‌افزارها که روی تبلت‌ها معجزه می‌کنن، طراحی شدن. در زیر 3 تا از بهترین برنامه‌های این دسته‌بندی رو مشاهده می‌کنین:

  • Canva: Design, Photo & Video
  • Concepts: Sketch, Note, Draw
  • Houzz – Home Design & Remodel

برنامه ویرایش عکس و ویدیوی  Canva

اولین اپلیکیشن این بخش Canva است؛ نرم‌افزار کهنه‌کاری که کمک‌دست خیلی از طراحان گرافیکی روی تبلت‌هاشون طی هفت سال اخیر بوده. با آپدیت‌های اخیر و اضافه شدن ادیتور فیلم و ویدیو به این نرم‌افزار، غیرممکنه که کسی بخواد برای پست‌های اینستاگرام یا توییترش از یه برنامه ادیتور استفاده کنه و ما به او Canva رو پیشنهاد ندیم. نه تنها امکانات این اپلیکیشن فوق‌العاده و کاربردی هستن، بلکه رابط کاربری ساده‌اش صرف نظر از سطح مهارتتون، شما رو به خودش جذب می‌کنه.

برنامه‌های گرافیکی Concepts و Houzz

دومین و سومین اپلیکیشن این بخش Concepts و Houzz هستن. کاربرد Concepts تا حدود زیادی از اسمش مشخصه؛ این اپلیکیشن طراحی شده تا طراحان صنعتی و معمارها بتونن کانسپت‌ها و ایده‌های خودشون رو خیلی سریع و راحت به روی صفحه تبلت ببرن و اون‌ها رو واقعی‌تر کنن.

Houzz  هم یه اپلیکیشن فوق‌العاده برای چیدمان و دیزاین داخلی فضا و خانه به شمار می‌ره. اپلیکیشن کمکی که هر طراح معماری داخلی باید اون رو روی گوشی یا تبلت خودش نصب داشته باشه.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین نرم‌افزار های مدیریت دانلود برای کامپیوتر

نتیجه‌گیری

دسته‌بندی‌ها بی‌شماری برای اپلیکیشن‌های اندرویدی وجود دارن و طبیعتاً نمی‌شه بهترین برنامه‌ها رو در هر دسته در قالب یه مقاله معرفی کرد. به همین دلیل در این مقاله از مجله ایسل بهترین اپلیکیشن‌های اندروید رو در چند تا از مهم‌ترین و کاربردی‌ترین دسته‌بندی‌ها معرفی کردیم.

امیدواریم که این اپلیکیشن‌ها براتون مفید واقع شده باشن. اگه دسته‌بندی جدیدی رو در نظر دارین که فکر می‌کنین می‌تونه در لیست ما قرار بگیره، حتماً در بخش نظرات با ما به اشتراک بذارین تا بهترین اپلیکیشن‌های دسته‌بندی مورد نظرتون رو در آپدیت‌های بعدی همین مقاله به همه کاربران معرفی کنیم!

سوالات متداول

برای نصب اکثر برنامه‌هایی که در این مقاله معرفی کردیم، به گوشی چندان قدرتمندری نیاز ندارین و می‌‍تونین با یه گوشی میان‌رده هم اون‌ها رو اجرا کنین.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!