تشخیص گوشی شیائومی اصل

راه‌های تشخیص اصل بودن گوشی شیائومی

راهنمای خرید
بدون دیدگاه

یکی از دغدغه‌ها موقع خرید گوشی موبایل، اصل بودن اون هست. با وجود این‌که امروزه وجود تلفن‌های هوشمند فیک در بازار کم شده، اما به خاطر گرون شدن موبایل، تشخیص گوشی اصل و باکیفیت برای جلوگیری از ضرر مالی، یکی از نکات مهم زمان تهیه‌ی تلفن همراه هست. Smart Phone (اسمارت‌فون‌های) شیائومی یکی از پرفروش‌ترین دستگاه‌های هوشمند در سراسر جهان هستن؛ به همین دلیل آشنایی با روش‌های تشخیص گوشی شیائومی اصل مهمه. در این مقاله برای بررسی و کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ تشخیص گوشی شیائومی اصل از تقلبی همراه من باشین.

تشخیص اصل بودن گوشی شیائومی از روی جعبه

تشخیص یکسان بودن مشخصات گوشی با موارد درج شده بر روی جعبه

یکی از اولین راه‌هایی که برای تشخیص گوشی شیائومی اصل وجود داره، بررسی کد IMEI که کد اصل بودن گوشی شیائومیه روی جعبه‌ی تلفن همراهه که برای خرید گوشی شیائومی میتونید توی اولویتتون بذارین. این روزا بررسی اصل یا تقلبی بودن گوشی موبایل شیائومی با استفاده از شناسه‌ موبایل آسون‌تر شده.

البته باید در نظر داشت که یک کد IMEI روی جعبه گوشی نوشته شده و یک کد IMEI هم داخل گوشی قرار داره. برای مطمئن شدن از اصالت تلفن تهیه شده، باید دید که این دو کد با هم یکسان هستن یا خیر. با شماره گیری *#۶۰# می‌تونین کد گوشی رو پیدا کنین و با مقایسه‌ی این کد با کد روی جعبه، از یکسان بودن IMEI و اصالت تلفن مطمئن بشین.

تشخیص گوشی اصلی شیائومی

شاید تشخیص گوشی شیائومی اصل در نگاه اول سخت باشه اما با استفاده از نکاتی که در ادامه گفته می‌شه، می‌تونین راحت‌تر تلفن اصلی رو از فیک تشخیص بدین.

گوشی کپی یا طرح اصلی شیائومی

گوشی‌های های کپی یا طرح اصلی

ممکنه زمانی که به دنبال تشخیص گوشی شیائومی اصل می‌گردین، با تبلیغاتی رو به رو شده باشین که گوشی‌های گرون قیمت رو با مبلغی ناچیز با اسم تلفن‌های های کپی یا طرح اصلی خریداری کنین. تهیه‌ این موبایل‌ها به جای گوشی‌های اصلی کار درستی نیست؛ چون عمر مفید گوشی شیائومی نهایتا یک سال هست و بعد از اون کارایی خودشون رو از دست می‌دن و با هنگ کردن‌های پی در پی مواجه می‌شین.

در صورتی‌که اتفاقی بیفته مثلا صفحه LCD گوشی‌های High Copy صدمه ببینه، امکان تعمیرشون وجود نداره و قطعات اون در بازار پیدا نمی‌شه. عددهایی که برای دوربین، حافظه و…بر روی جعبه مشاهده می‌کنین، غیر واقعی هستن و عملکرد‌ موبایل‌های High Copy (های کپی) شبیه به اصلی نیست. با این وجود خریدن گوشی‌های اصلی در محدوده‌ی بودجه‌ی شما خیلی عقلانی‌تر از تهیه‌ محصولات High Copy (های کپی) به نظر می‌رسه.

اختلاف گوشی اصل با کپی شیائومی

اختلافات گوشی اصلی با کپی در چیه؟

میزان Ram (رم)، حافظه‌ی داخلی و پردازنده در گوشی‌های High Copy نسبت به تلفن‌های اصلی ضعیف‌تره و سرعت پایین‌تری دارن. موقع مشاهده‌ی ویدیو با گوشی‌های غیر اصل، تلفن همراه سرعت پایینی داره و حتی ممکنه دچار هنگ و قفل شدن صفحه نمایش بشه. به دلیل این‌ که سیستم عامل نامشخصی برای این محصولات در نظر گرفته شده، بعضی از برنامه‌ها رو اجرا نمی‌کنن. در واقع مشکلات تلفن‌های های کپی بعد از کار کردن و خریدش نشون داده می‌شه.

شاید این مطلب به دردتون بخوره: افزایش سرعت گوشی شیائومی

بدنه‌ی گوشی اصلی و کپی

ظاهر گوشی در تشخیص گوشی شیائومی اصل خیلی مهمه. در نگاه اول بدنه‌ی تلفن می‌تونه نکات مهمی رو از اصل بودن یا کپی بودنش بازگو کنه. در گوشی‌های کپی شده، دکمه‌ها در جای خود تعبیه نشدن و دوربین به خوبی در بدنه قرار نگرفته. البته گوشی‌های های کپی به نسبت کپی، تشخیص‌شون سخت‌تره و از نظر بدنه، خیلی شبیه به گوشی اصلی طراحی شدن و برای شناسایی اون‌ها باید از روش‌های دیگه‌ای استفاده کرد‌.

توصیه می‌شه قبل از تهیه‌ی تلفن، گوشی رو روشن کنین و دوربین، منوی برنامه و…رو چک کنین. از تاچ صفحه نمایش در همه‌ جای گوشی مطمئن بشین؛ چون یکی از اصلی‌ترین مشکلات موبایل‌های های کپی، درست کار نکردن تاچ اون‌هاست. ذکر این نکته مهمه که اگه دستگاه خیلی شبیه به دستگاه اصلی کپی شده باشه، نمیشه اصل نبودن اون رو از طریق روش تشخیص گوشی شیائومی اصل از طریق ظاهر تشخیص داد.

قیمتی بسیار ارزان‌تر از مدل اصلی

یکی دیگه از راه‌های تشخیص گوشی شیائومی اصل اینه که قیمت محصولی که فروشنده به شما داده، با قیمتی که در وبسایت‌ها و مغازه‌های دیگه ارائه میشه خیلی متفاوت باشه. جوری که باعث تعجب شما از قیمت گوشی برای هزینه‌ی کم اون بشه. در این صورت کمی به اصل بودن گوشی شک کنین.

مراکز خرید معتبر

در زمان خرید تلفن همراه اگه فکر می‌کنین در زمینه‌ی تکنولوژی اطلاعات زیادی ندارین و نگران تشخیص گوشی شیائومی اصل هستین، حتما گوشی هوشمند رو از مراکز خرید معتبر تهیه کنین. اگه حضوری می‌خواین گوشی شیائومی‌تون رو خریداری کنین، به مراکز معتبر ‌که دارای سابقه و پروانه‌ی کسب هستن مراجعه کنین و اگه قصد خرید گوشی شیائومی به صورت اینترنتی دارین، به داشتن نماد اعتماد الکترونیکی و مجوز‌های وبسایت توجه کنین.

تست گوشی با نرم افزارها برای تشخیص اصالت

در تشخیص گوشی شیائومی اصل، اگه گوشی هوشمندی که تهیه کردین اصل باشه، نرم افزار‌های CPU-Z و Antutu Benchmark به راحتی روی اون نصب می‌شه. این نرم‌افزار‌ها اطلاعاتی مثل میزان رم، حافظه داخلی، مشخصات پردازنده و گرافیک و به طور کلی تمام سخت افزار گوشی رو در اختیار شما قرار میدن. شما می‌تونین با مطابقت این اطلاعات با اطلاعات گوشی اصلی شیائومی، و همچنین تست سخت افزار گوشی شیائومی و گزارش میزان قدرت دستگاه از طریق این برنامه‌ها، از اصالت اسمارت‌فون شیائومی مطمئن بشین.

بررسی کد IMEI از طریق وب سایت (کد اصل بودن گوشی شیائومی)

یکی دیگه از روش‌های اطمینان برای تشخیص گوشی شیائومی اصل به جز دریافت کد اصل بودن گوشی شیائومی یا شناسه‌ی دستگاه از طریق کد *#۶۰# و مطابقت اون با شناسه‌ی روی جعبه‌ی گوشی، وارد کردن کد IMUI در دو سایت imei.info یا numberingplans.com هست. بعد از وارد کردن شناسه‌ی موبایل در این دو سایت، اطلاعات دقیقی از تلفن شیائومی از جمله سال تولید، کمپانی سازنده، کیفیت گوشی، محل مونتاژ و اطلاعات دیگه نمایش داده می‌شه که در صورت یکسان بودن این موارد با تلفن تهیه شده، گوشی شیائومی شما اصل هست.

تشخیص اصل بودن گوشی شیائومی- پک گلوبال

پک گلوبال، چین و هند گوشی‌های شیائومی

یکی از دغدغه‌های تشخیص گوشی شیائومی اصل موقع تهیه‌ی اسمارت‌فون‌های این شرکت، انتخاب میان پک گلوبال در گوشی‌های شیائومی موجود هست. تلفن‌های شیائومی خط تولید‌های متفاوتی در بعضی از کشور‌ها دارن و اکثرا لوازم جانبی (مانند شارژر) متفاوتی عرضه می‌کنن. اما بقیه‌ی موارد مانند کیفیت تلفن‌ همراه در اون‌ها تقریبا یکسانه. در این بین، ممکنه با سه پک اصلی رو به رو بشین و برای شما موقع خرید تلفن همراه سوال پیش بیاد که هر کدوم از اون‌ها چه تفاوت‌هایی دارن؟ در ادامه به بررسی سه پک چین، گلوبال و هند و همچین نحوه‌ی تشخیص اون‌ها از همدیگه می‌پردازیم.

پک چین گوشی‌های شیائومی

برای تشخیص گوشی شیائومی اصل پک مخصوص چین، اولین نکته نوشته‌های روی جعبه‌ست که به زبان چینی هستن. دومین مورد دفترچه راهنمای موجود در جعبه‌ست که اون‌هم به زبان چینی هست. سومین راه تشخیص چینی بودن پک موبایل، آداپتور اونه که مخصوص چین هست و برای استفاده از اون در ایران باید از یک تبدیل استفاده کرد‌.

از تفاوت‌های دیگه پک چین و گلوبال، قیمت اونهاست که پک چین قیمتی پایین‌تر در بازار داره. این ارزان‌تر بودن به این علت اتفاق می‌افته که در کشور چین در میان برند‌های تلفن همراه رقابت وجود داره و به این جهت پک‌های چینی ارزون‌تر از نسخه‌ی جهانی هستن. علت‌ گرون‌تر بودن پک گلوبال رو گارانتی شدن توسط افراد دیگه یا کشور‌های ثانویه هم می‌شه دونست که برای ارائه‌ در محدوده‌ای به جز چین انجام می‌شه.

این مطلب رو از دست نده: بهترین گوشی شیائومی

پک گلوبال گوشی‌های شیائومی

بیش‌ترین پک‌های موجود در بازار، پک‌های گلوبال گوشی‌های شیائومی هستن. علائم تشخیص گوشی شیائومی اصل، بین نسخه‌های جهانی جوری هست که خیلی از ما باهاش آشنایی داریم. نوشته‌های روی جعبه انگلیسی هستن و کمی گرون‌تر از نسخه‌های دیگه‌ن. آداپتور پک‌های گلوبال بسته به کشوری که برای اون تولید شده‌، معمولا به صورت دو شاخه تولید شدن که متناسب با ولتاژ برق ایران هم هستن.

پک گوشی‌های هند شیائومی

اولین تفاوتی که در پک‌های هند گوشی‌های شیائومی در تشخیص گوشی شیائومی اصل به چشم می‌خوره، نوشته شدن عبارت No.1 بر روی جعبه هست. پشت جعبه‌ی گوشی معمولا با رنگ قرمز عبارت Made In India قابل دیدنه. آخرین مورد آداپتور داخل جعبه‌ی پک هند هست که کیفیت عالی نداره اما مناسب جریان برق ایران هم هست. این نکته رو هم بگیم که قیمت پک‌های هندی با پک‌های گلوبال شیائومی تفاوت زیادی ندارن.

تشخیص اصل بودن گوشی شیائومی-تفاوت رام چین و گلوبال

تفاوت میان رام گلوبال یا چین؟

بعد از بررسی پک‌های موجود گوشی‌های شیائومی، بحث دیگه‌ای که موقع خرید و تشخیص گوشی شیائومی اصل باهاش رو به رو می‌شین، رام گلوبال و رام چین هست.

رام چین

رام چین در واقع در گوشی‌های پک چین وجود داره که در کشور چین تولید می‌شن و موقع مطالعه درباره‌ی تشخیص گوشی شیائومی اصل باهاش مواجه می‌شین. از ویژگی‌های موبایل شیائومی رام چین، نداشتن زبان فارسی در منو و کیبورد و نصب نبودن نرم‌افزارهای گوگل به صورت پیش فرض هست.

از اون جایی که این محصولات برای خود کشور چین تولید شدن به صورت پیش فرض امکانات گفته شده رو ندارن. می‌شه با راه‌ حل‌هایی این مشکلات رو حل کرد و کیبورد فارسی و نرم‌افزار‌های گوگل رو براش نصب کرد اما منوی فارسی در اسمارت‌فون‌های رام چین رو نمی‌شه داشته باشیم.

رام گلوبال

در تشخیص گوشی شیائومی اصل با مطالبی درباره‌ی رام گلوبال هم مواجه می‌شین که در گوشی‌های پک گلوبال وجود دارن و مخصوص عرضه‌ی جهانی هستن. تلفن‌های رام گلوبال از سرویس‌های گوگل پشتیبانی می‌کنن و از لحاظ نرم‌افزاری عملکرد راحت‌تر و آسون‌تری رو در اختیار کاربران قرار میدن. در نسخه‌های جهانی به صورت پیش‌فرض همه زبان‌ها از جمله زبان فارسی هم وجود داره و افراد نیاز به نصب هیچ‌ برنامه‌ی اضافی برای داشتن منو و صفحه کلید فارسی ندارن.

ممکنه این مطلب رو دوست داشته باشین: آموزش ریست فکتوری در گوشی شیائومی

روش تشخیص رام چین و گلوبال گوشی‌های شیائومی

یکی از راه‌های تشخیص این که بدونین رام گوشی شیائومی شما متعلق به چین هست یا گلوبال، اینه که از کد IMEI (کد اصل بودن گوشی شیائومی ) استفاده کنین. برای این کار کافیه بعد از وارد شدن به صفحه‌ی احراز هویت محصولات سایت شیائومی، سریال گوشی یا همون کد IMEI رو در قسمت IMEI or S/N وارد کنین. پیدا کردن سریال گوشی به دو روش انجام می‌شه. اول این که از جعبه‌ی گوشی به این کد دسترسی پیدا کنین و در روش دوم با شماره‌گیری #۶۰#* این کد رو پیدا کنین.

در ادامه باید کد امنیتی که نشون داده می‌شه رو در بخش Verification Code وارد کنین و بعد گزینه‌ی Verify رو لمس کنین. در این مرحله از تشخیص گوشی شیائومی اصل، معلوم می‌شه که گوشی شیائومی شما رام چین یا گلوبال داره. اگه اسم مدل، رنگ، مقدار حافظه داخلی و مقدار رم به انگلیسی نمایش داده شد، یعنی اسمارت‌فون شما دارای رام گلوبال هست اما اگه رام گوشی شما متعلق به چین باشه، این پیام به صورت چینی مشاهده می‌شه.

آنلاک کردن گوشی‌های شیائومی رام چین

بین مطالب تشخیص گوشی شیائومی اصل، بعضی موبایل‌های این شرکت در بازار وجود دارن که پک چین هستن و رام چین پیش فرض تغییر پیدا کرده. علت این کار تموم شدن قیمت نهایی پایین‌تر وقتی که رام چین رو تغییر میدن هست. گوشی‌های دارای رام چین شیائومی توسط کاربران عادی تغییر نمی‌کنن و باید توسط بوت لودرهای گوناگون آنلاک بشن.

در واقع این قفل از طرف خود کمپانی شیائومی بر روی رام چین قرار داده شده. اگه به صورت دستی می‌خواین روی گوشی که دارای رام چین هست، رام گلوبال رو نصب کنین، باید بدونین که امکان نصب نشدن رام رسمی در این گوشی‌ها وجود داره و این قضیه باعث میشه به‌روزرسانی‌ها رو دریافت نکنین؛ یا پس از آپدیت مشکلاتی برای تلفن همراه به وجود بیاد.

از معایب دیگه تعویض رام چین اینه که سرعت گوشی به خاطر نداشتن رام رسمی، پایین‌تر از حالت عادی میاد و دستگاه کند می‌شه. از نظر پوشش اینترنتی هم ممکنه در بعضی از نقاط ایران با مدل گوشی‌های پک چین با مشکل مواجه بشین. البته باید در نظر داشت که برخی از مدل‌های گوشی شیائومی پک چین، به خاطر رقابت زیاد در بازار کشور چین دارای سخت افزار قوی‌تر نسبت به مدل‌های جهانی اون‌ها هستن و این نکته‌ی مثبت در استفاده از پک چین، موقعی که مشکلی با موارد گفته شده دیگه نداشته باشین وجود دارد.

توصیه می‌شه اگه در استفاده از تلفن همراه کاربر معمولی به حساب میاید و در تشخیص گوشی شیائومی اصل ماهر نیستین یا با تکنولوژی زیاد آشنایی ندارین، با خرید نسخه‌های جهانی گوشی شیائومی، چند سال بدون ایجاد مشکل از گوشی‌تون استفاده کنین.

جمع بندی

در این مقاله سعی شد تشخیص گوشی شیائومی اصل و تفاوت گوشی شیائومی اصل و تقلبی توضیح داده بشه. اسمارت‌فون‌های برند شیائومی به دلیل تقاضای جهانی زیاد، چندین خط تولید در کشور‌های مختلف دارن. موقع خرید تلفن‌های این کمپانی اکثرا سه پک گلوبال، چین و هند در بازار وجود داره و بیشتر لوازم جانبی اون‌ها متفاوت از همدیگه هستن. امیدوارم با وجود اطلاعاتی که در این مقاله درباره‌ی گوشی‌های شیائومی مطالعه کردین، انتخابی راحت و مناسب موقع خرید تلفن‌های هوشمند این کمپانی داشته باشین.

سوالات متداول

گوشی‌های شیائومی در پکیجینگ هند، چین و گلوبال عرضه می‌شن؛ شما می‌تونین با استفاده از زبان روی جعبه‌ها، نوع آداپتورها، دفترچه‌ی راهنما و یا عبارت Made in India یا Made in China هندی یا چینی بودن دستگاه رو تشخیص بدین.

4.1/5 - (9 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!