دایورت تلفن یا انتقال تماس یکی از قابلیتهاییه که میتونین در مواقع ضروری برای از دست ندادن تماسهای مهم از اون استفاده کنین. اگه منتظر یک تماس مهم هستین و نمیتونین پاسخگو تلفن ثابت خودتون باشین و به همین دلیل میخواین دایورت تلفن ثابت به ثابت و همراه رو یاد بگیرین در ادامهی این مقاله برای بررسی روشهای دایورت تلفن ثابت و کسب اطلاعات بیشتر با من همراه باشین.
آنچه در این مطلب خواهید خواند:
نحوه دایورت تلفن ثابت
اولین نکتهای که در نحوه دایورت تلفن ثابت باید به اون توجه کرد این هست که سرویس دایورت کردن از طرف مخابرات برای شمارهی خط ثابت شما فعال شده باشه. در مرحلهی بعدی باید مطمئن بشین که تلفن شما سرویس Tone رو داشته باشه چون این قابلیت فقط برای تلفنهای ثابتی که سرویس Tone داشته باشن امکان پذیره و در تلفنهای قدیمی که دارای این ویژگی نباشن، انتقال تماس از اون قابل اجرا نیست.
برای دایورت تلفن ثابت از یک خط تلفن ثابت به خط تلفن ثابت شهری یا گوشی موبایل ، کافیه از خط ثابتی که میخواین انتقال تماس پیدا کنه کد دستوری # شماره مقصد * ۲۱ * رو اجرا کنین. برای این کار اول ستاره، بعد عدد ۲۱ رو وارد میکنین و بعد مجدد کلید ستاره رو لمس میکنین. در مرحلهی بعدی باید شماره تلفنی که میخواین خط شما به اون انتقال پیدا کنه رو وارد کنین و در نهایت کلید مربع رو شمارهگیری کنین. بعد از انجام مراحل گفته شده، تلفن ثابت شما زنگ نمیخوره و تمام تماسها به شمارهای که انتخاب کردین دایورت میشه.
انواع انتقال تماس از تلفن ثابت با استفاده از کد دستوری
برای دایورت تلفن ثابت علاوه بر اینکه میشه تمام تماسها رو منتقل کرد، چند سرویس دیگه هم در نظر گرفته شده که هنگام مشغول بودن تلفن همراه و عدم پاسخگویی انجام میشه تا تماسی رو از دست ندین.
این مقاله هم شاید به کارت بیاد: چطور گوشی موبایلمون رو دایورت کنیم
انتقال تماس از تلفن ثابت برای سرویس انتظار مکالمه
اگه زیاد با تلفن حرف میزنین و نگران از دست رفتن تماس مهمی هستین، یکی از سرویسهای دایورت تلفن ثابت که برای شما کارایی داره سرویس دایورت تماس انتظار مکالمه هست. بوق ضعیفی که هنگام مکالمه میشنوین بیانگر اینه که شخص دیگهای با خط شما تماس گرفته و منتظر پاسخ شماست. در تمامی تلفنهای دیجیتال، دکمهی Flash وجود داره که با فشار دادن اون، تماس شما موقتا با شخصی که مکالمه میکردین قطع میشه و میتونین با فردی که با شما تماس گرفته صحبت کنین. برای برگشت به مکالمهی اول کافیه دوباره دکمهی Flash رو فشار بدین.
انتقال تماس از تلفن ثابت در صورت مشغول بودن به خط دیگر
در برخی از مواقع، نیاز دارین که فقط در صورت اشغال بودن تلفنتون، دایورت تلفن ثابت به خطی دیگه اتفاق بیفته. در این مواقع اگه شخصی با شما تماس بگیره و تلفن ثابت شما اشغال باشه، تماس این فرد به صورت خودکار به یک خط دیگه انتقال پیدا میکنه. برای فعال کردن این سرویس کافیه کد # شماره مقصد * ۴۳ * رو شمارهگیری کنین تا در صورت مشغول بودن تلفن، تماس فرد در صورت مشغول بودن خط شما به شماره مقصدی که تعیین کردین دایورت بشه.
انتقال تماس از تلفن ثابت در صورت عدم پاسخگویی
اگه به هر دلیلی قادر به جواب دادن تلفن نباشین و سرویس دایورت تلفن ثابت در صورت عدم پاسخگویی برای شما فعال باشه، بعد از پاسخگو نبودن تماس به شمارهای که انتخاب کردین انتقال پیدا میکنه. کد دستوری دایورت در صورت جواب ندادن تلفن # شماره مقصد * ۶۵ * هست که با تعیین شماره مقصد، شمارههایی که پاسخگو اونها نباشین در نهایت با شماره مقصد تماس میگیرن.
این مقاله هم شاید برات جذاب باشه: بهترین افزونههای کروم
رایجترین مشکلات انتقال تماس تلفن ثابت
گاهی اوقات با وجود استفاده از کدهای گفته شده، سرویس انتقال تماس تلفن ثابت برای شما فعال نمیشه. ممکنه به چند دلیل متفاوت این اتفاق بیفته که در ادامه به اونها میپردازم:
فعال نبودن سرویس انتقال تماس از طرف مخابرات
یکی از بیشترین مشکلات دایورت تلفن ثابت، فعال نبودن این سرویس برای خط شما هست. برای فعال کردن این سرویس باید به مخابرات نزدیک محل خودتون برین و فعال شدن انتقال تماس خطتون رو درخواست کنین. این نکته قابل توجهه که قبل از درخواست مطمئن باشین تلفنی که این سرویس رو برای اون فعال میکنین، قابلیت تون رو داشته باشه در این صورت نهایتا پس از دو روز کاری انتقال تماس از تلفن ثابت برای خط شما فعال میشه.
این مطلب هم بهت کمک میکنه: منظور از کوکی در مرورگر
لغو تمامی سرویسهای اضافه توسط صاحب اصلی خط
اگه همهی کارهای مورد نیاز برای دایورت تلفن ثابت مثل فعال کردن سرویس انتقال تماس و درست وارد کردن کدهای دستوری رو رعایت کردین اما نتونستین تماسهای خطتون رو انتقال بدین، امکان داره خط به نام شخص دیگری غیر از شما باشه و اون فرد درخواست غیر فعال سازی تمامی سرویسهای اضافه بر روی خط رو ارائه داده باشه.
مشکلات مخابراتی
زمانی که مطمئن هستین تمام مراحل رو درست انجام دادین و در صورتی که سرویس دایورت تلفن ثابت رو فعال کرده باشین اما این خدمات برای شما کار نکنه، احتمالا این مشکل مربوط به مخابرات منطقهی شما باشه و بعد از چند روز حل بشه.
غیر فعال کردن انتقال تماس از تلفن ثابت
همونطور که گفته شد، احتمالا دلیل استفادهی شما از دایورت خط تلفن ثابت، برای از دست ندادن یک تماس مهمه. زمانی که نمیخواین از این سرویس بیشتر استفاده کنین و قصد لغو کردن اون رو دارین تنها با شمارهگیری کد # ۲۱ * این سرویس برای خط شما غیر فعال میشه.
اگه خدمات دیگهای مثل دایورت هنگام اشغال بودن و یا عدم پاسخگویی رو فعال کردین، برای لغو سرویس دایورت تلفن ثابت زمانی که خط مشغوله کد # ۴۳ * رو وارد کنین و برای لغو سرویس انتقال تماس در صورت عدم پاسخگویی کد # ۶۵ * رو شمارهگیری کنین. در صورتی که پس از شمارهگیری این کدها بوق مخصوص رو شنیده باشین، باید تلفن رو قطع و دوباره وصل کنین. اکنون تلفن شما از حالت دایورت خارج شده.
اگه خواستی بیشتر در مورد این مقاله بدونی: برنامه دیسکورد
کد دایورت تلفن ثابت
دایورت تلفن ثابت به خط موبایل، مثل انتقال تماس تلفن ثابت به ثابت است. برای فعال شدن این سرویس کافیه همون کد دایورت تلفن ثابت رو که استفاده میکردین بگیرین. یعنی برای انتقال تماس کد # شماره مقصد * ۲۱* و برای دایورت تماس هنگام مشغول بودن کد # شماره مقصد * ۴۳ * و برای فعال سازی انتقال تماس در صورت عدم پاسخگویی کد # شماره مقصد * ۶۵ * رو شمارهگیری کنین. فقط این موضوع رو مد نظر داشته باشین که تمامی هزینهها تا زمانی که انتقال تماس فعاله، برای خط تلفن شهری شما محاسبه میشه.
مزایای استفاده از انتقال تماس از تلفن ثابت
اولین و مهمترین مزایای دایورت تلفن ثابت، از دست ندادن تلفنهای مهم و ضروریه. اینطوری شما میتونین در مواقع ضروری، با استفاده از کدهای گفته شده تماسهای ورودی به تلفن خود رو بر روی خط موبایل یا خط ثابت دیگر منتقل کنین. از مزیتهای دیگهی انتقال تماس این هست که این کدها برای تمامی اپراتورهای تلفن همراه قابل استفاده هستن و میتونین تماسهای دریافتی تلفن ثابتتون رو به همهی خطها منتقل کنین.
دسترسی نامحدود به تماسهای تلفن ثابت بدون وجود محدودیت زمانی و مکانی از ویژگیهای دیگهی استفاده از دایورت خط تلفن ثابته. تعرفهها و هزینههای مناسب و امکان استفاده بدون محدودیت از ویژگیهای خوب استفاده از سرویس دایورت خط تلفن ثابت به ثابت و همراهه.
این مقاله هم حتما به دردت میخوره: مناطق تحت پوشش 5G در ایران
در هنگام انتقال تماس از تلفن ثابت هزینه مکالمه به عهده چه کسیه؟
زمانی که از انتقال تماس استفاده میکنین، هزینههای مکالمه در دایورت تلفن ثابت به تلفن ثابت و موبایل، بر عهدهی خط تلفنیه که اون رو دایورت کردین. به طور واضحتر زمانی که شما از این سرویس استفاده میکنین هزینهی تمامی مکالمات انتقال یافته بر روی قبض تلفن ثابت شما حساب میشه.
هزینهی انتقال تماس تلفن ثابت به ثابت
میزان هزینههای پرداختی در صورتی که از سرویس دایورت خط تلفن ثابت به ثابت استفاده کنین، برعهدهی خط اول هست و مطابق تعرفههای مخابراتی برای خط ثابت اول محاسبه میشه. در صورتی که خط ثابت خودتون رو به یک خط بین المللی انتقال داده باشین، هزینهی تماس باز هم با خط ثابت اوله نه کسی که تماس میگیره. برای همین بهتره قبل از دایورت تلفن ثابت خود هزینهها و تعرفههای دایورت تماستون رو پیگیری کنین.
هزینهی انتقال تماس از تلفن ثابت به تلفن همراه
هزینهی تماس از خط ثابت به خط ثابت کمتر از تعرفهی تماس از خط ثابت به همراهه. پس در صورتی که شخصی با خط ثابت شما تماس بگیره و تلفن شما بر روی خط همراه دایورت شده باشه، شخصی که تماس گرفته فقط هزینهی تماس با خط ثابت رو میپردازه و باقی هزینه بر عهدهی شماست. اگه هم خط ثابت بر روی موبایلی که در خارج از کشوره منتقل شده باشه، هزینهی رومینگ بر عهدهی خط اوله. پس بهتره قبل از دایورت تلفن ثابت، هزینههای بهروز انتقال دایورت خط ثابت به همراه رو بررسی کنین.
به این مطلب هم سر بزن: اورکلاک چیه
جمعبندی
در این مقاله به توضیح دربارهی چگونگی دایورت خط تلفن ثابت پرداختم و روشهای دایورت تلفن ثابت به تلفن ثابت و گوشی رو بیان کردم. اگه به هر دلیلی نیازمند دایورت تلفن ثابتتون هستین، با استفاده از کدهای دستوری ذکر شده میتونین در کمترین زمان و بسیار راحت انتقال تماس خطتون فعال کنین و در زمانهایی مانند پاسخگو نبودن، مشغول بودن یا در حالت کلی تمامی تماسهای خطتون رو دایورت کنین.
سوالات متداول
آیا میشه همهی تلفنهای ثابت رو دایورت کرد؟
برای انتقال تماس اول باید این امکان رو از طریق مخابرات فعال کنین و دستگاه تلفن شما هم باید مجهز به سیستم Tone باشه.
1 دیدگاه. Leave new
سلام وقت بخیر ما امکان دایورت رو برای خط خود فعال کردیم و کد مربوطه رو روی تلفن بیسیم خود تست کردیم اما خط دایورت نشد بعد از #پایان کد باید کلید Talk رو بزنیم یا خیر کلید دیگری باید بفشاریم؟