مگ سیف چیست و چه ویژگی‌هایی دارد

مگ سیف چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

آموزش
بدون دیدگاه

شرکت اپل در سری‌های جدید گوشی آیفون، آداپتور شارژر رو از جعبه حذف کرده و فقط یه سیم لایتینگ در جعبه قرار داده. این شرکت، یه محصول جدید رو جایگزین شارژ کردن گوشی معرفی کرده. در اصل مگ سیف یه تکنولوژی جدید و یه روش عالی هست که برای شارژ کردن گوشی آینده آیفون که احتمالا روی سایر گوشی‌ها هم خواهیم دید.

شارژر بی سیم اپل در مدت زمان کوتاهی تونست نظر کاربران خرید گوشی آیفون رو به خود جلب کنه. ما توی این مقاله در تلاش هستیم به توضیح کاملی از مگ سیف، شارژر جدید اپل که برای نسل آیفون 12 معرفی شد بپردازیم. برای آشنایی بیشتر با این نسل جدید از شارژرها، با ما همراه باشین.

مگ سیف چیست؟

اگه براتون سواله که شارژر مگ سیف چیست ، در اصل کانکتور برق اختصاصی شکل اپل هست و در قابلیتی از گوشی آیفونه که شارژر بی سیم (وایرلس) را به صورت مغناطیسی انجام می‌‌‌‌‌ده. شارژر مگ سیف اپل مدل MagSafe ، یه نوع از شارژرهای جدید هست که به صورت آهنربایی به گوشی وصل می‌‌‌‌‌شه و به صورت بی سیم، گوشی و یا گجت‌های هوشمند رو شارژ می‌‌‌‌‌کنه. استفاده از مگ سیف، کار خیلی آسونیه. برای شارژ کردن گوشی فقط کافیه مگ سیف رو در قسمت لوگوی اپل قرار بدین. در این فناوری میدان مغناطیسی به سادگی و به صورت رفت وبرگشتی در گوشی جریان پیدا می‌‌‌‌ کنه و باتری در حالت ایده آل شارژ می‌‌‌‌ شه.

مگ سیف چیست

شارژ کردن گوشی موبایل با استفاده ازمگ سیف اپل، یه روش خیلی امنه و سرعت بالاتری داره. شما با کمی‌‌‌‌ دقت به واژة مگ سیف متوجه می‌‌‌‌‌شین که این کلمه، ترکیبی از دو واژة Safe , Magnetic هست. در اصل، کلمة Safe در Magsafe به امنیت اشاره می‌‌‌‌‌کنه. Mag هم مخفف کلمه Magnetic یعنی مغناطیسی یا آهنربایی هست. این ویژگی باعث می‌‌‌‌‌شه که وقتی گوشی در حال شارژ شدنه و ناخودآگاه شارژر کشیده می‌‌‌‌‌شه، گوشی آسیب نبینه.

از مزیت‌های مگ سیف، می‌‌‌‌‌تونیم به این مساله اشاره کنیم که چون گوشی به صورت بی سیم شارژ می‌‌‌‌‌شه، خطراتی مثل نوسانات برق، گوشی رو تهدید نمی‌‌‌‌‌کنه. این شارژرها در اصل، از یه دیسک گرد تشکیل شدن که در اونا آهنرباهایی وجود دارن که به آهنرباهای داخل آیفون متصل می‌‌‌‌‌شن و به صورت خودکار هم تراز می‌‌‌‌‌شن. مگ سیف باتری رو حداکثر 15 وات شارژ می‌‌‌‌‌کنه ولی کابل‌های لایتینگ آیفون‌ها می‌‌‌‌‌تونن گوشی را تا 20 وات هم شارژ کنن. ولی باید در نظر داشته باشیم که مگ سیف از کابل شارژ بی سیم که حداکثر 5/7 وات رو پشتیبانی می‌‌‌‌‌کنه، سرعت شارژ کردن بیشتری داره و فقط شارژرهای مگ سیف آیفون در حالت بی سیم هستن که قابلیت شارژ با 15 وات رو دارن.

در مورد روش کار مگ سیف می‌‌‌‌‌تونیم بگیم که زیر سیم پیچ شارژ بی سیم در هر دستگاه، به صورت دایره‎ای تنظیم شده‎اند و این قابلیت رو می‌‌‌‌‌دن که هر گوشی یا گجتی که از وایرلس پشتیبانی می‌‌‌‌‌کنه، می‌‌‌‌‌تونه با مگ سیف شارژ بشه. ولی به دلیل این که در زیر اون هیچ آهنربایی تعبیه نشده تا امکان اتصال مغناطیسی برقرار بشه، مثل قابلیت مغناطیسی که در سری آیفون 12 وجود داره، فقط به پشت قاب سری 12 یعنی آیفون 12 مینی، آیفون 12، آیفون 12 پرو و آیفون 12 پرومکس متصل می‌‌‌‌‌شه.

البته این نکته رو هم فراموش نکنین که به دلیل این که مگ سیف به صورت اختصاصی برای سری آیفون 12 طراحی شدن، با شارژ کردن گوشی‌های سری قبلی آیفون با این وسیله، روند شارژ شدن طولانی‎تر می‌‌‌‌‌شه. در خانواده سری 12 هم سرعت شارژ آیفون 12 مینی، از بقیه متفاوته و سرعتی در حد 12 وات داره. در اصل، مگ سیف توسط اپل گسترش یافته و این نام، به طور اختصاصی برای محصولات اپل به شمار میاد. ولی ممکنه در آینده‎ای نزدیک برندهای دیگر هم تلاش کنن تا این سبک شارژر را طراحی کنن. اپل توصیه می‌‌‌‌‌کنه برای تمیز کردن شارژر مگ سیف، اون رو با پارچه‎ای بدون پرز تمیز کنین. البته شارژرهای مگ سیف رو می‌‌‌‌‌تونیم با یه دستمال نرم یا یه ضدعفونی کننده تمیز کنیم ولی هیچ گونه رطوبتی نباید به اون وارد بشه.

این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین شارژر گوشی

فناوری مگ سیف برای حذف پورت‌ها

پیش از شارژ شدن لپ تاپ‌های مک بوک از طریق USB-C ، مک بوک‌ها با استفاده از کابلی که از مگ سیف استفاده می‌‌‌‌‌کرد شارژ می‌‌‌‌‌شدند. همانطور که قبلا گفتیم، مگ سیف، در اصل یه فناوری به روزی هست که کابل شارژ رو از طریق آهنربا متصل می‌‌‌‌‌کنه و از هر سمتی می‌‌‌‌ تونه به لپ تاپ بچسبه.

فناوری مگ سیف برای حذف پورت‌ها

این نکته هم وجود داره که در اتصال، فرقی نداره از کدوم سمت استفاده می‌‌‌‌‌کنین. وقتی کابل رو نزدیک مک بوک می‌‌‌‌‌برین با سرعت مگ سیف به مک بوک شما اتصال پیدا می‌‌‌‌‌کنه. از جمله ویژگی‌های منحصر به فرد مگ سیف لپ تاپ‌ها، چراغی هست که در قسمت بالا و پایین قرار گرفته و با رنگ سبز اطلاع می‌‌‌‌‌ده که باتری 100 درصد شارژ شده و زمانی که به میزان بیشتری شارژ نیاز داشت و در حال شارژ شدن بود، به رنگ قرمز در میاد.

اولین مگ سیف در سال 2006 با مک بوک پرو وارد بازار شد. این مگ سیف‌ها مستطیلی شکل بودند و نسل بعدی مگ سیف‌ها ظاهری شبیه به T داشت و تا 2012 از اونا برای شارژ مک بوک‌های اپل استفاده می‌‌‌‌‌شد. جدیدترین نسل اون که مگ سیف 2 نام داشت، باز مانند مگ سیف‌های قبلی به صورت تی شکل بودند ولی طراحی باریک و کوچکتری داشتن که حتی الان هم در مک بوک‌ها از اونا استفاده می‌‌‌‌‌شد. در سال 2015، اپل مک بوک جدید خود رو بدون آداپتور مگ سیف معرفی کرد. به جای استفاده از مگ سیف برای مک بوک‌ها، کابل USB-C رو برای شارژ شدن لپ تاپ جدید استفاده کرد.

این مقاله هم شاید برات جذاب باشه: بهترین شارژرهای گوشی آیفون

استفاده از شارژر بی سیم میگ سیف در سری آیفون 12 می‌‌‌‌‌تونه یه نشانه برای استفاده بیشتر از تکنولوژی‌های شارژرهای بی سیم باشه و اطلاع بده که در سال‌های آینده منتظر آیفون‌های بدون پورت باشیم. به علت این که شارژر بی سیم اپل تونسته در مدت زمان کوتاهی نظر کاربران رو به خودش جلب کنه و از آسیب احتمالی درگاه شارژ گوشی پیشگیری کنه، احتمالا سایر گوشی‌ها به سمت تکنولوژی شارژ مگ سیف برن و به زودی می‌‌‌‌ بینیم که انقلاب فوق العاده ای در صنعت تکنولوژی و حذف پورت‌ها اتفاق می‌‌‌‌‌افته.

کاربرد مگ سیف

اگه براتون سواله از جمله بارزترین کاربردهای شارژر مگ سیف چیست ، باید بدونین اینه که شارژ بی‌سیم رو تا حد زیادی می‌‌‌‌‌تونیم ارتقا بدیم. در شارژرهای بی سیم Qi اگه موبایل دقیقا روی مرکز شارژ قرار نگیره، سرعت شارژ تا مقدار نسبتا زیادی کاهش پیدا می‌‌‌‌‌کنه.

کاربرد مگ سیف

ولی با استفاده از مگ سیف این اتفاقات وجود نداره و سرعت شارژ کاهش پیدا نمی‌‌‌‌‌کنه. سرعت شارژ در این مدل از شارژهای بی سیم برای گوشی آیفون به 15 وات می‌‌‌‌ رسه و نسبت به سایر شارژهای بی‌سیم Qi عملکرد سریع‎تری دارن. در ابتدا، اپل، شارژ بی سیم رو در کنار آیفون 8 معرفی کرد که سرعتی برابر 5/7 وات داشت. ولی یه کاربرد مگ سیف اینه که می‌‌‌‌‌تونه این رقم رو به دو برابر یعنی 15 وات برسونه و آیفون هم مثل اکثر دستگاه‌های اندرویدی قابلیت شارژ سریع رو داره. این نکته رو هم فراموش نکنین که کاربران آیفونی که از مگ سیف استفاده می‌‌‌‌‌کنن برای رسیدن به این سرعت باید از شارژر مورد تایید اپل استفاده کنن.

این شرکت نوآور، 2 مدل از شارژر بی سیم مگ سیف رو تولید کرده که یکی شارژر مگ سیف هست و دیگری شارژر مگ سیف دو گانه که این امکان رو به شما می‌‌‌‌‌دهد که همزمان گوشی آیفون و اپل واچ خودتون رو به راحتی شارژ کنین. اپل در بخش اکسسوری برای مگ سیف، یه کیف پول کوچک چرمی‌‌‌‌ مجهز به مگ سیف ساخته که به راحتی به گوشی و حتی به کاور می‌‌‌‌‌چسبه و به شما این امکان رو می‌‌‌‌‌ده تا کارت‌های اعتباری خودتون رو درونش قرار بدین.

به این مطلب هم سر بزن: تفاوت شارژر اصلی و تقلبی

یکی دیگه از کاربردهای مگ سیف، اینه که با استفاده از پایه نگهدارنده که بیشتر در ماشین استفاده می‌‌‌‌‌شه، گوشی آیفون نگه داشته می‌‌‌‌‌شه و در ماشین به صورت بی سیم، می‌‌‌‌‌تونین گوشی خودتون رو شارژ کنین. اگه ضخامت کاور شما زیاد باشه، نمی‌‌‌‌‌تونین از قابلیت شارژ بی سیم استفاده کنین برای همین اپل کاور مخصوص magsafe  رو ساخته تا برای استفاده از این تکنولوژی نیازی نباشه گوشی خودتون رو از کاور خارج کنین. پیش بینی می‌‌‌‌‌کنیم که در آینده، حضور این آهنربا روی گوشی‌های آیفون ایده‌های خلاقانه‎تر و جدیدتری رو برای تولید کنندگان تجهیزات و لوازم جانبی فراهم کنه. مثلا علاوه بر کیف و قاب مگ سیف اپل گفته شده، ایده‌های خلاقانه‎تری به وجود میاد که باعث تغییرات در بازر لوازم جانبی می‌‌‌‌ شه.

شارژر مگ سیف چیست

جمع بندی

یکی از دلایلی که شارژرهای مغناطیسی از محبوبت بالایی برخوردار هستند، احساس امنیتی هست که به شما می‌‌‌‌‌دهن. به طور مثال زمانی که به صورت تصادفی شارژر کشیده می‌‌‌‌‌‌شه، اتصال به راحتی قطع می‌‌‌‌‌شه و از آسیب جدی به دستگاه جلوگیری می‌‌‌‌ کنه. با این حال قیمت شارژ مگ سیف، به نسبت زیاد هست.

ولی فراموش نکنین با توجه به تکنولوژی‌های به کار رفته و کیفیت بالایی که داره، این قیمت مناسب به نظر می‌‌‌‌‌رسه و باید منتظر بود و دید با به وجود اومدن این نسل از شارژرها، چه زمانی پورت‌های شارژر دیگه استفاده نمی‌‌‌‌‌شن و مگ سیف سامسونگ و برندهای دیگه، فراگیر می‌‌‌‌‌شن.

سوالات متداول

مگ سیف باتری رو حداکثر 15 وات شارژ می‌‌‌‌‌کنه ولی کابل‌های لایتینگ آیفون‌ها می‌‌‌‌‌تونن گوشی را تا 20 وات هم شارژ کنن. ولی باید در نظر داشته باشیم که مگ سیف از کابل شارژ بی سیم که حداکثر 5/7 وات رو پشتیبانی می‌‌‌‌‌کنه، سرعت شارژ کردن بیشتری داره و فقط شارژرهای مگ سیف آیفون در حالت بی سیم هستن که قابلیت شارژ با 15 وات رو دارن.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!