اپلیکیشنهای موبایل بخش جداییناپذیری از زندگی روزمره ما هستن. بازار پر از انواع برنامههای تلفن همراه هستش. امروزه حتی کسب و کارهایی که تا الان به این برنامهها احتیاج نداشتن، از اپلیکیشنهای موبایل استفاده میکنن. درحالیکه بعضی آدما تمام تلاش خودشون رو انجام میدن تا جلوتر از حوزه فناوری حرکت کنن، خیلی از برنامههای موبایل به سادگی تقاضای مشتری رو با برنامههایی که زندگی اونها رو آسونتر میکنه، برآورده میکنن. طیف گستردهای از برنامههای موبایل وجود دارن که در دستههای مختلفی قرار میگیرن. در این مطلب قصد دارم 6 دستهی اصلی برنامهها رو شرح بدم و بعضی از بهترین و کاربردیترین اپلیکیشنهای موبایل رو معرفی کنم. 6 دستهی اصلی اپلیکشینهای موبایل، که برنامههای مختلف در اونها جا میگیرن رو در ادامه بررسی میکنم:
آنچه در این مطلب خواهید خواند:
اپلیکیشنهای موبایل سبک زندگی
این برنامهها در سالهای اخیر خیلی قدرتمند عمل کردن، این نوع اپلیکیشنها جنبههای فردی زندگی شما رو در نظر گرفته و سبک زندگی رو براتون تعریف میکنه. برنامههایی که مربوط به تناسب اندام، غذا، موسیقی و گردشگری میشن در این دسته جا میگیرن. چیزی که استفاده از این اپلیکیشنها رو جذاب میکنه، اینه که به طور مداوم در سبک زندگی افراد نقش دارن.
این اپلیکیشنها برنامههایی هستن که مردم روزانه به اونها مراجعه میکنن تا در پیدا کردن آهنگ، رستوران یا مقصد مشخصی به اونها کمک کنه. اپلیکیشنهای سبک زندگی در خودشناسی افراد، نشاندادن علایقشون و مسیر آینده اونها کمک زیادی میکنه.
اگه قصد طراحی یک برنامه برای گوشی موبایل در دسته سبک زندگی رو دارین، باید امکاناتی رو ارائه بدین که برای کاربران جذاب و خاص باشن. این نوع برنامهها باید به شکلی باشن که کاربران به استفاده از اونها نیاز حتمی داشته باشن. Spotify، Tripadvisor و Uber ازجمله مهمترین برنامههای سبک زندگی هستن که در کشور آمریکا مورد استفاده قرار میگیرن.
برنامههای شبکههای اجتماعی
برنامههای شبکههای اجتماعی جزو پرطرفدارترین و محبوبترین اپلیکیشنهای جهان محسوب میشن. شما حساب شبکه اجتماعی خودتون رو ایجاد میکنین و تقریبا هر روز با کمک اونها در تماس هستین. اپلیکیشنهای موبایل شبکههای اجتماعی باید سرگرمکننده و جذاب باشن تا بتونن مورد توجه کاربرا قرار بگیرن.
افراد در جامعهی امروز بیشتر از هر زمان دیگهای جزئیات زندگی روزمره خودشون رو به اشتراک میذارن؛ به همین دلیل، حتی برنامههایی که لزوماً در دسته شبکههای اجتماعی قرار نمیگیرن، ممکنه بخوان به این سمت حرکت کنن. به طور مثال Strava یک برنامه محبوب برای دویدن و دوچرخهسواری هستش؛ این اپلیکیشن نه تنها فعالیتهای شما رو ردیابی میکنه، بلکه به شما این امکان رو میده تا آمارتون رو با سایر افراد در شبکهی خودتون مقایسه کنین. با کمک این برنامه میتونین یک مشارکت آنلاین ایجاد کنین یا حتی یک تیم کامل رو بدون ملاقات رو در رو تشکیل بدین.
خیلی از برنامههای دیگه هم این امکان رو به شما میدن تا یک محصول یا خبر رو توسط شبکه اجتماعی خودتون به اشتراک بذارین. اپلیکیشنهای شبکههای اجتماعی محبوبیت خیلی بالایی دارن و به همین دلیل هم بستر خوبی برای تبلیغات و کسب و کارتون بهحساب میان. Instagram و Pinterest ازجمله محبوبترین اپلیکیشنهای شبکههای اجتماعی محسوب میشن که امروزه خیلی مورد توجه قرار گرفتن.
این مطلب رو از دست نده : چگونه از فضای دوم گوشی خارج شویم
برنامههای کاربردی موبایل
اپلیکیشنهای موبایل در واقع برنامههایی هستن که ضمن استفاده مداوم از اونها، از نظر شما به عنوان یک اپلیکیشن در نظر گرفته نمیشن. بسیاری از اونها به شکل پیشفرض و از ابتدا روی دستگاه هوشمندتون نصب هستن و عملکردی واحد رو انجام میدن. تقویم، ماشین حساب و آب و هوا بعضی از رایجترین اپلیکیشنهای کاربردی موبایل به حساب میان. این برنامهها انواع برنامههای تلفن همراه هستن که در زمانی کوتاه استفاده زیادی از اونها میکنین؛ به طور مثال کاربر جهت حل یک معادله و مسئله از برنامه ماشین حساب استفاده میکنه و بعد خیلی زود از اون خارج میشه.
بازی و برنامههای حوزهی سرگرمی
دستهی بازی و سرگرمی خیلی بزرگه و رقابت تنگاتنگی در اون وجود داره. بازیها یکی از واضحترین دستههای برنامههای تلفن همراه هستن که نیاز به توضیح زیادی هم ندارن. این نوع برنامهها بین توسعهدهندگان بسیار محبوب هستن، چون کاربران اونها، معمولاً چندین بار در هفته و یا حتی روز، به این اپلیکیشنها وارد میشن و اوقات خودشون رو با اونها سپری میکنن.
در مورد موفقترین بازیها، مراجعه و مدت زمان حضور کاربران در اونها خیلی زیاد هستش. اگه قصد ساخت یک بازی رو دارین، سعی کنین اون رو به شکلی اعتیادآور بسازین تا کاربران هر روز و چندین بار ترغیب به گذروندن وقت خودشون با اون بازی بشن. Angry Birds، Clash of Clans و Subway Surfer بعضی از محبوبترین بازیهای فروشگاه گوگل محسوب میشن. همه این برنامه ها در گوشی شیائومی یا سامسونگ نصب میشن.
برنامههای موبایل بهرهوری
این نوع از اپلیکیشنهای موبایل با اینکه بسیار خستهکننده به نظر میان، اما خیلی محبوب هستن. این برنامهها به کاربران خودشون کمک میکنن تا یک کار رو سریع و کارآمد انجام بدن. ازجمله محبوبترین برنامههایی که در این دسته جا میگیرن میتونم به Docs، Sheets، Wallet/Pay و Evernote اشاره کنم.
اگه از این اپلیکیشنها به شکل درست استفاده بشه، کاربرد ضروری اونها کاملا آشکار میشه. این برنامهها کمک میکنن تا کارها و وظایف خودتون رو راحتتر، سریعتر و کارآمدتر از دیگر رقبا انجام بدین.
شاید این مطلب رو دوست داشته باشین: آموزش ریکاوری گوشی اندروید
اپلیکیشنهای حوزه خبر و اطلاعرسانی
برنامههای خبری و اطلاعاتی بسیار ساده هستن. این اپلیکیشنها اخبار و اطلاعات مورد نیاز کاربران رو در دستهبندی مشخص و سادهای قرار میدن تا افراد خیلی راحت به اونها مراجعه کنن. Buzzfeed، Smartnews و Google News & Weather ازجمله مهمترین این برنامهها محسوب میشن.
اگه قصد ساخت یک برنامه خبری رو دارین، باید راهی منحصر به فرد رو برای برقراری ارتباط با کاربرانتون پیدا کنین؛ چون خبرهای منتشر شده همگی یکسان هستن، چیزی که اهمیت داره اینه که چجوری با روش خاص خودتون، کاربران رو ترغیب به استفاده از برنامهی خودتون بکنین.
اپلیکیشنهای مدیریت دانلود
تمامی گوشیها به اپلیکیشنهای مدیریت دانلود نیاز دارن؛ حداقل در ایران هنوز دانلود کردن و ذخیره فایلهای صوتی و تصویری و … در حافظه آفلاین و داخلی گوشی وجود داره. خوشبختانه هنوز هم برنامههای قوی و خوبی برای مدیریت دانلود وجود دارن که ADM یکی از قویترین و معتبرترین این برنامههاست. ADM با رابط کاربری ساده و کاربردی که داره به یکی از پرکاربردترین برنامههای مدیریت دانلود در گوشیهای اندرویدی تبدیل شده. برای معرفی مفصلتر این برنامه و برنامههای دیگهی مدیریت دانلود شما میتونین مقاله “بهترین برنامه های دانلود منیجر اندروید” رو مطالعه کنین.
معرفی برخی از بهترین اپلیکیشنهای موبایل
معرفی همه برنامههای موبایل که کاربردی هستن، کار دشواری محسوب میشه؛ چون تعداد این برنامهها خیلی زیاده. در ادامه قصد دارم بعضی از بهترین اپلیکیشن های موبایل رو به شما کاربرای عزیز معرفی کنم.
برنامه Nike Training Club
برنامه Nike Training Club یکی از اپلیکیشن های معروف دنیا محسوب میشه که در زمینه ورزش و سلامت ساخته شده. همونطور که از اسم اون پیداست این برنامه توسط شرکت بزرگ نایکی طراحی شده. با کمک این اپلیکیشن شما قادر هستین برنامههای ورزشی روزانه خودتون رو بررسی کنین و اونها رو انجام بدین.
این برنامه تمرینات ورزشی مختلفی رو در اختیار کاربرانش قرار میده. این تمرینات میتونه شامل تمرینات قدرتی، حرکات یوگا و یا نرمشهای هوازی باشه. برای استفاده از تمرینات ویژهی این برنامه باید اشتراک اون رو خریداری کنین. البته این اپلیکیشن تمرینات ورزشی رایگان زیادی رو در اختیار کاربرانش قرار میده.
برنامه MediaMonkey
MediaMonkey یکی از اپلیکیشنهای مشهور برای موبایل و ویندوز هستش که طرفداران موسیقی میتونن از این برنامه استفاده کنن. شما به کمک این برنامه قادر هستین فایلهای صوتی و آلبومهای خودتون رو پخش، رایت، برچسبگذاری و سازماندهی کنین. کار با این برنامه خیلی سادهست و محیط اون جذاب و زیباست. این برنامه اولا نتونسته بود اونجوری که باید مورد توجه کاربرا قرار بگیره؛ اما در ادامه بیشتر از قبل ارزشهاش ثابت شد و مورد استقبال قرار گرفت.پ
این مقاله هم حتما به دردت میخوره : بهترین برنامه های آموزشی برای کودکان
برنامه Trello
اپلیکیشن Trello یکی از بهترین برنامههای ممکن برای برنامهریزی کارها و امورات شخصی به حساب میاد. این اپلیکیشن به شکل رایگان برنامه پیچیدهی کاری شما رو سازماندهی و کارها رو براتون راحت میکنه. به کمک این برنامه میتونین قرار کاری، ملاقاتها و تعداد زیادی از کارهای خودتون رو در ستونهایی مجزا قرار بدین و برنامه ساعتی معینی رو برای انجام اونها مشخص کنین. ترلو بعد از نزدیکشدن به قراری که مشخص کردین، شما رو از اون آگاه میکنه و هشدار لازم رو براتون فعال میکنه.
اپلیکیشن Anchor
Anchor یکی از اپلیکیشنهای موبایل برای علاقهمندان به پادکست هستش که کمک بزرگی برای اونها محسوب میشه. با این برنامه میتونین به همراه دوستانتون صداتون رو ضبط کنین و به شکل رایگان پادکست خودتون رو بسازین. این اپلیکیشن ابزارهای ویرایش صدا، موسیقی پسزمینه، ترنزیشن و افکتهای صوتی رو هم داره.
یکی از قابلیتهای جذاب این برنامه کسب درآمد از اون هستش. به کمک این اپلیکیشن میتونین بین اپیزودی که ساختین با صدای خودتون تبلیغ ضبط کنین و درآمد بهدست بیارین. البته اگه طرفداران زیادی داشته باشین، قادرین از کمکهای مالی اونها هم بهره ببرین.
ممکنه این مطلب به دردت بخوره : بهترین نرم افزار مدیریت اینستاگرام
برنامه Spotify
Spotify یکی از بهترین برنامههای موزیک پلیر هستش. این برنامه که به صورت رایگان خدمات میده، امکان دسترسی به پلیلیستتون رو در همه حال و هر جایی فراهم میکنه و شما میتونین از نسخهی تحت وب این سرویس هم استفاده کنین. اما فقط این نیست؛ برنامه Spotify فقط یکی از چندین برنامه بزرگ و معروف در زمینه برنامههای موزیک پلیر هست؛ شما برای خوندن لیست این مقالات میتونین به مقاله بهترین پخش کننده موسیقی اندروید مراجعه کنین.
برنامه PicsArt
PicsArt برنامهای برای ویرایش عکس و ویدیو هستش که توجه طرفداران زیادی رو به سمت خودش جلب کرده. این برنامه در کنار کار ویرایش عکس و ویدیو، این امکان رو به شما میده که کلاژ و استیکر بسازین و از نقاشیکردن لذت ببرین. در زمینهی ویرایش عکس شما قادر هستین از انواع مختلف فیلترها استفاده کنین. پاککننده تصویر پسزمینه، رتوش و اضافهکردن متن از جمله مهمترین قابلیتهایی هستن که به کمک این اپلیکیشن میتونین به اونها دسترسی داشته باشین.
در زمینه ویرایش ویدیو قادر هستین از آهنگهای خودتون و یا آهنگهایی که در کتابخونه برنامه وجود دارن، استفاده کنین و ویدیوهای خودتون رو به هر روشی که خواستین تدوین کنین و از فیلترهای مختلفی برای اون استفاده کنین. این برنامه به شکل رایگان طیف وسیعی از امکانات در زمینههای ویرایش و طراحی رو در اختیارتون قرار میده و البته برای استفاده از برخی از امکانات ویژه باید اشتراک طلایی اون رو تهیه کنین.
جمعبندی
در این مطلب اپلیکیشنهای گوشی موبایل رو در دستهبندیهای مختلف قرار دادم و به معرفی هر دسته پرداختم. هرکدوم از برنامههای موفق ویژگیهای خاص و جذابی رو در اختیار کاربراشون قرار دادن که بهواسطهی اون تونستن به محبوبیت بالایی برسن. شما هم با استفاده از این اپلیکیشنها میتونین خیلی از کارهای روزمره خودتون رو به راحتی انجام بدین و از تجربه کار با اونها لذت ببرین.
سوالات متداول
بهترین اپلیکیشن اندروید برای ویرایش عکس کدومه؟
پیشنهاد من Adobe Lightroom و PicsArt هستش.
بله، بخش زیادی از خدمات این برنامه به صورت رایگان ارائه میشه.