کمپانی ناتینگ (Nothing) تونست با گوشی ناتینگ فون ۱، موفقیت قابل توجهی رو کسب کنه. ناتینگ فون ۱ یه گوشی منحصربفرد از نظر طراحی بود و نظر خیلیها رو به خودش جذب کرد. گوشی ناتینگ فون ۲ با پردازنده سریعتر، دوربینهای پیشرفتهتر و رابط کاربری بهتر به بازار اومده. گزینههای زیادی برای انتخاب یه گوشیهای میانرده وجود داره و دیدن یه گوشی مقرونبهصرفه که سرش به تنش بیرزه، واقعاً آدم رو به وجد میاره! با ما برای بررسی گوشی ناتینگ فون ۲ همراه بشین تا نقاط ضعف و قوت این گوشی رو بهتون بگیم.
آنچه در این مطلب خواهید خواند:
بررسی طراحی گوشی ناتینگ فون ۲
طراحی ناتینگ فون ۲ در مقایسه با خیلی از گوشیها، جذاب و گیراست. توی خیلی از گوشیها با یه پنل شیشهای ساده مواجه هستیم، ولی توی قسمت عقب ناتینگ فون از یه پنل شفاف گوریلا گلس استفاده شده! همین طراحی توی ناتینگ فون ۱ هم وجود داشت و تونسته بود نظر خیلیها رو به خودش جلب کنه.
یک گوشی با چراغهای LED در پنل پشتی!
پشت پنل شفاف ناتینگ فون ۲، چراغهای LED کار گذاشته شده که توی ناتینگ فون ۱ هم اونا رو دیده بودیم. این LEDها که ناتینگ ازشون با عنوان Glyph یاد میکنه رو میتونین شخصیسازی کنین. این چراغها میتونن توی حالتهای مختلفی روشن و خاموش بشن.
ناتینگ برای این قسمت از گوشی موبایل، بیش از هزار LED رو تعبیه کرده. این LEDها در فرمهای مختلف قرار گرفتن و اونها رو میشه در اطراف دوربین، بالای سوکت شارژ و جاهای دیگه مشاهده کرد. قابلیت شخصیسازی LEDها در ناتینگ ۱ هم وجود داشت ولی توی این گوشی قابلیتهای بیشتری به این بخش، اضافه شده.
جدیدترین مدلهای گوشی موبایل رو میتونین در سایت ایسل ببینین: قیمت گوشی
توی ناتینگ ۲ میشه تعیین کرد که موقع دریافت تماس یا پیام از یه مخاطب خاص، LEDهای کدوم قسمت روشن بشن و چه رقص نوری داشته باشن! موقع پخش موسیقی هم این LEDها میتونن با گرافیکهای نوری متفاوت روشن و خاموش بشن. شما میتونین میزان نور LEDها رو هم تنظیم کنین.
LEDهای پایین گوشی هم میتونن میزان شارژ گوشی رو زمانی که به شارژر متصله، نشون بدن. اگه هم تایمر گوشی رو فعال کنین، همین LEDها میتونن زمان باقیمونده رو نشون بدن. موقع عکاسی یا فیلمبرداری هم میشه از LEDهای اطراف دوربین برای روشنایی استفاده کرد. نور این LEDها نسبت به فلاشر دوربین گوشی، ملایمتره.
طراحی مشابه با نسل اول
با بررسی گوشی ناتینگ فون ۲ متوجه میشیم که باقی مؤلفههای طراحی، خیلی نسبت به نسل قبلی تغییر نکرده. فریم گوشی از جنس آلومینیومه، پایین گوشی یه درگاه شارژ از نوع تایپ C قرار گرفته، دکمه پاور در لبه سمت راست و دکمههای کم و زیاد کردن صدا هم در توی لبه سمت چپ گوشی قرار گرفتن.
این مقاله هم شاید به کارت بیاد: خوش دست ترین گوشی ها
نسبت صفحه نمایش به بدنه توی ناتینگ فون ۲ بیشتر از نسل قبلیه و حاشیهها کمتر شدن. لبههای گوشی نسبتاً تخت طراحی شدن ولی طوری نیستن که موقع استفاده از گوشی با مشکل مواجه بشین. در کل با یه گوشی خوش دست مواجهایم و طراحی ناتینگ فون ۲ جای تقدیر داره.
گواهی IP54 هم توی این گوشی استفاده شده. یعنی هیچگونه نگرانی بابت استفاده از گوشی زیر بارون نخواهید داشت. این گواهی، عدم نفوذ گردوغبار توی گوشی رو هم تضمین میکنه.
بررسی صفحه نمایش گوشی ناتینگ فون ۲
ناتینگ توی این گوشی از یه صفحهنمایش ۶.۷ اینچی با رزولوشن 1080 استفاده کرده. تکنولوژی این صفحهنمایش از نوع LTPO OLED است. نرخ بروزرسانی نمایشگر یا همون رفرش ریت (Refresh Rate) هم برابر با ۱۲۰ هرتز است.
نمایشگر گوشی ناتینگ فون ۲ حاشیههای زیادی نداره و کنتراست به شدت خوبی هم داره. عمق رنگ مشکی توی این نمایشگر خیلی زیاده. به طور کلی میتونیم بگیم که این گوشی با توجه به رنج قیمتی که داره، صفحهنمایش فوقالعادهای رو در اختیارتون میذاره.
شاید از این نوشته هم خوشت بیاد: بهترین گوشی های دنیا
بررسی عملکرد گوشی ناتینگ فون ۲
اما میرسیم به بررسی گوشی ناتینگ فون ۲ از نظر عملکردی. توی این گوشی از یه پردازنده Snapdragon 8+ نسل اول استفاده شده. میزان رم گوشی برابر با ۸ گیگابایت و ظرفیت داخلی اون هم حداکثر برابر با ۵۱۲ گیگابایت است. البته ناتینگ فون ۲ توی نسخههایی با ۱۲ گیگابایت رم هم عرضه میشه.
پردازنده استفاده شده توی این گوشی یه پردازنده جدید نیست و نسل دوم همین پردازنده هم به تازگی عرضه شده. ولی همین پردازنده میتونه از پس کارهایی مثل بازی کردن یا ویرایش تصاویر به خوبی بربیاد. رابط کاربری ناتینگ فون ۲ خیلی سبکه و به خوبی با پردازنده این گوشی هماهنگ شده.
در کل میتونیم بگیم که گوشی ناتینگ فون ۲ برای کارهای عادی مثل وبگردی، تماشای ویدیو، پیامرسانی و… عملکرد فوقالعاده خوبی رو از خودش به نمایش میذاره و حتی برای گیمینگ هم گزینه مناسبیه. البته اگه گیمر باشین و بخواین مدت زمان زیادی رو به بازی با این گوشی اختصاص بدین، ممکنه عملکرد باتری گوشی ناامیدتون کنه.
بررسی باتری گوشی ناتینگ فون ۲
توی این گوشی از یه باتری 4700 میلیآمپر ساعتی استفاده شده که ظرفیت چندان بالایی برای یه گوشی میانرده امروزی به حساب نمیاد. این باتری شاید بتونه برای استفادههای عادی، تقریباً یک روز (۱۶ ساعت) رو دووم بیاره. ولی برای بازی کردن چندان خوب نیست و به سرعت شارژرش خالی میشه.
مثلاً اگه نیم ساعت Call of Duty Mobile با این گوشی بازی کنین، ۱۴ درصد از شارژ گوشیتون کم میشه. توی جعبه ناتینگ فون۲ خبری از شارژر نیست و باید یه آداپتور ۴۵ واتی رو به صورت جداگانه براش بخرین. مدت زمان لازم برای فول شارژ شدن این گوشی، تقریباً یک ساعت و ۱۵ دقیقه است.
بررسی دوربین گوشی ناتینگ فون ۲
دوربین اصلی ناتینگ فون ۲، یه دوربین ۵۰ مگاپیکسلیه و سنسور اولترا واید (Ultra Wide) ۵۰ مگاپیکسلی هم در کنارش قرار داره. با بررسی گوشی ناتینگ فون ۲ متوجه شدیم که عملکرد دوربین این گوشی در حد خودش خیلی خوبه و حتی میشه اون رو با آیفون ۱۳ مقایسه کرد. عکسهایی که با این دوربین میگیرین، وضوح و جزئيات بسیار خوبی دارن.
این مقاله هم شاید برات جذاب باشه: بهترین گوشی های گیمینگ
با فعال کردن حالت عکسبرداری در شب هم میتونین تصاویر قابل قبولی رو توی محیطهای کمنور ثبت کنین. امکان فیلمبرداری 4K با ۳۰ فریم و ۶۰ فریم بر ثانیه در ناتینگ فون ۲ فراهم شده. دوربین سلفی این گوشی، یه سنسور ۳۲ مگاپیکسلی داره که میتونین باهاش سلفیهای واضح و پرجزئیاتی رو بگیرین.
بررسی اسپیکرهای گوشی ناتینگ فون ۲
اسپیکرهای این گوشی در حد خودشون عملکرد خوبی دارن. قابلیت پخش صدای استریو در این گوشی وجود داره. میزان بلندی صدا هم خیلی خوبه. ولی تفکیک صدای چندان خوبی رو از بلندگوها دریافت نمیکنین و این مشکل موقع بلند کردن صدا، بیشتر هم خودشو نشون میده.
بررسی نرم افزار گوشی ناتینگ فون ۲
همونطور که توی بخش بررسی عملکرد گفتیم، پردازنده این گوشی با رابط کاربری هماهنگه و عملکرد فوقالعاده خوبی رو از خودش به نمایش میذاره. توی این گوشی از سیستمعامل اندروید ۱۳ و رابط کاربری Nothing OS 2.0 استفاده شده که تأخیر و لگ چندانی نداره.
حتی میتونیم بگیم که رابط کاربری این گوشی از خیلی از گوشیهای گرونتر از خودش هم روونتره! گزینههای شخصیسازی زیادی توی ناتینگ فون ۲ وجود داره. شما میتونین مؤلفههایی مثل تم، ویجت، آیکونها، فونت و رنگها رو به هر شیوهای که دوس دارین تغییر بدین.
این مقاله هم شاید به کارت بیاد: بهترین گوشی های ضد آب
ناتینگ قول داده که سیستم عامل گوشی رو تا سه سال بهروزرسانی کنه. همچنین بهروزرسانیهای امنیتی هم تا ۴ سال و در بازههای زمانی دو ماهه منتشر میشه. حسوحال کار کردن با گوشی ناتینگ فون ۲، مثل کار کردن با یه گوشی پیکسل میمونه. رابط کاربری این گوشی شباهتهای زیادی به اندروید خام داره و همین استفاده از اونو لذتبخش کرده.
با بررسی گوشی ناتینگ فون ۲ فهمیدیم که بهبودهای نرمافزاری خوبی این گوشی رخ داده که عملکرد دوربین و باتری رو بهتر کرده. به لطف این بهبودهای نرمافزاری، دوربین ناتینگ فون ۲ عملکرد بهتری در شرایط کمنور داره و پردازش HDR اون هم بهتر شده.
توی قسمت باتری هم، شارژدهی باتری موقع انجام کارهای سنگین نسبت به نسل قبل بهتر شده. همچنین عملکرد سنسورهای اثرانگشت و تکنولوژی تشخیص چهره هم بهبود پیدا کرده.
نقاط قوت گوشی ناتینگ فون ۲
- طراحی منحصر به فرد
- رابط کاربری به شدت روان
- سخت افزار قوی
نقاط ضعف گوشی ناتینگ فون ۲
- باتری با ظرفیت نه چندان بالا
- قیمت نسبتاً بالا نسبت به رقبا
جمع بندی
با بررسی گوشی ناتینگ فون ۲ متوجه شدیم که طراحی اون، بسیار چشمنوازه و از مواد بسیار باکیفیتی توی ساخت گوشی استفاده شده. عملکرد رابط کاربری به شدت روونه و به ندرت با لگ و تأخیرهای متداول گوشیهای میانرده مواجه میشین. عملکرد دوربین هم میتونه شما رو شگفتزده کنه! تنها پاشنه آشیل این گوشی رو میشه قیمت نسبتاً بالا و باتری اون دونست. شما میتونین مشخصات گوشیهای مختلف رو توی ایسل ببینین و در صورت تمایل، محصول موردنظرتون رو به صورت آنلاین خریداری کنین.
سوالات متداول
ناتینگ فون ۲ چه ویژگیهایی دارد؟
از ویژگیهای این گوشی میتوان به صفحهنمایش ۶.۷ اینچی، طراحی جذاب، ۱۲ گیگابایت رم، ۵۱۲ گیگابایت حافظه و رابط کاربری به شدت روان بهرهمند اشاره کرد.