رایج ترین مشکلات گوشی

رایج‌ترین مشکلات گوشی و راه‌های برطرف کردنش

آموزش
2 دیدگاه

تکنولوژی همیشه کامل نیست؛ این یعنی ممکنه با انواع مشکلات گوشی مواجه بشین. تلفن‌های همراه امکان داره بعضی مواقع ایراداتی داشته باشن و این شرایط می‌تونه خیلی استرس‌زا باشه. به همین دلیل در این مطلب سعی کردم به 10 مشکل گوشی‌های موبایل به همراه راه‌حل برطرف‌کردن اون‌ها اشاره کنم.

 لیست روز قیمت گوشی‌های شیائومی و سامسونگ رو میتونین در سایت ایسل ببینین: خرید گوشی موبایل

معرفی رایج ترین مشکلات گوشی موبایل

مشکلات مختلفی وجود دارن که اگه متخصص فناوری نباشین، حل اون‌ها کمی سخت‌تره. اگه نمی‌تونین به ‌تنهایی مشکل تلفن همراه‌تون رو حل کنین، توصیه می‌کنم گوشی‌تون رو پیش تکنسین خدمات مجاز ببرین تا اون‌ها بهتون کمک کنن. از شما دعوت می‌کنم تا این مطلب رو مطالعه کرده و مسائلی رو کشف کنین که شاید در مورد تلفن همراه‌تون نمی‌دونستین.

1. کندبودن تلفن همراه

رایج‌ترین مشکلات گوشی- کند بودن گوشی موبایل

پایین‌ بودن سرعت عملکرد تلفن همراه که همه حداقل یک بار تجربه کردن، یکی از رایج‌ترین مشکلات گوشی‌های موبایل هست و بیشتر مربوط به تلفن‌های قدیمی می‌شه. البته این امکان وجود داره که گوشی‌های هوشمند جدید هم با ایراد کندشدن مواجه بشن. وقتی که رم گوشی پر از برنامه‌ها و فایل‌هایی هست که از اون‌ها استفاده نمی‌کنین یا به اون‌ها نیاز ندارین، تلفن شما به سمت کندشدن پیش می‌ره.

برنامه‌ها رو ببندین یا حذف کنین و داده‌های حافظه پنهان رو هم پاک کنین. اگه اخیرا برنامه‌ای رو نصب کردین و تلفن شما خوب کار نمی‌کنه، باید اون رو حذف کنین و ببینین آیا تلفن همراه‌تون سریع‌تر کار می‌کنه یا نه. اگه این به شما کمک نکرد، می‌تونین اطلاعات مهم رو در Google Drive ، Dropbox یا در رایانه‌تون ذخیره کنین.

این مطلب رو از دست نده: راه‌های تشخیص گوشی صفر از کارکرده

2. عمر بد باتری

رایج‌ترین مشکلات گوشی- عمر بد باتری

یکی دیگه از ایرادهای گوشی موبایل که برای همه اتفاق میفته اینه که تلفن هیچ وقت به اندازه کافی باتری نداره؛ با این که شما دائما ازش استفاده نمی‌کنین، عوامل مختلفی می‌تونن روی عمر باتری گوشی اثر بذارن که قبل از خراب شدن باتری باید اون‌ها رو در نظر بگیرین.

اول از همه روشنایی صفحه رو کم کنین و اگه از GPS ، WiFi و بلوتوث استفاده نمی‌کنین، اون‌ها رو خاموش کنین. همچنین می‌تونین حالت ذخیره باتری رو فعال کنین و ببینین آیا باتری بیشتر دووم میاره یا نه. علاوه بر اون، باید میزان مصرف باتری رو در تنظیمات تلفن‌تون بررسی کنین و ببینین کدوم برنامه‌ها از باتری بیشتری استفاده می‌کنن؛ اگه معمولا نیازی به اون‌ها ندارین، می‌تونین اون‌هایی رو که باعث خالی شدن باتری گوشی می‌شن، ببندین یا غیرفعال کنین.

3. گرمای بیش‌ از حد گوشی

رایج‌ترین مشکلات گوشی- گرمای بیش از حد

داغ‌شدن زیاد یکی از مهم‌ترین مشکلات گوشی محسوب می‌شه. گاهی اوقات این ایراد مربوط به مشکلات باتری تلفن همراه هست. البته ایرادات شارژر هم می‌تونه باعث بروز چنین مشکلی بشه. اگه با این ایراد روبه‌رو هستین، باید به‌زودی اون رو برطرف کنین، چون ممکنه باتری و صفحه تلفن شما آسیب جدی ببینن.

اول راه‌حل‌های ممکن مشکلات باتری رو امتحان کنین تا ببینین آیا این ایراد ارتباط مستقیم با مشکل باتری شما داره یا نه. اگه تلفن همراه‌تون همیشه داغ می‌کنه، سعی کنین زیر نور مستقیم آفتاب ازش استفاده نکنین و یا مدتی گوشی رو کنار بذارین و بعد از پایین اومدن دمای اون، دوباره ازش استفاده کنین.

4. پرشدن فضای ذخیره‌سازی

رایج‌ترین مشکلات گوشی- پر شدن فضای ذخیره سازی

شاید شما از اون دسته افرادی باشین که عکس‌ها، آهنگ‌ها، اسناد و فایل‌های زیادی رو ذخیره می‌کنین و با اینکه دیگه به اون‌ها نیازی ندارین، اون‌ها رو حذف نمی‌کنین. گاهی اوقات بعضی فایل‌ها اون‌قدر قدیمی هستن که فراموش می‌کنین اون‌ها رو در تلفن همراه‌تون ذخیره کردین. برنامه‌های غیرضروری همچنین فضای ذخیره‌سازی مهمی رو اشغال می‌کنن که می‌تونه برای موارد دیگه استفاده بشه.

این ایراد در واقع می‌تونه ارتباط مستقیم با مشکل اول که در این مطلب بهش اشاره کردم داشته باشه. وقتی که فضای ذخیره‌سازی تلفن همراهتون پر باشه، گوشی شما به آرومی کار می‌کنه. سعی کنین فایل‌ها و برنامه‌هایی رو که دیگه ازشون استفاده نمی‌کنین حذف کنین، همچنین می‌تونین تماس‌ها و پیام‌های متنی قدیمی رو حذف کرده و داده‌های حافظه پنهان رو پاک کنین. فایل‌هایی رو که قصد دارین حفظ کنین، می‌تونین روی یک حافظه میکرو اس دی منتقل کنین.

ممکنه این مطلب به دردتون بخوره: عمر مفید گوشی های موبایل

5. خرابی یا فریزشدن برنامه

رایج‌ترین مشکلات گوشی- خرابی یا فریز شدن برنامه

خرابی یا فریزشدن برنامه یک مشکل گوشی‌های موبایل هست که خیلی آزاردهنده محسوب می‌شه و حل اون چندان سخت نیست. با اینکه نباید یک کار معمول باشه، اما حقیقت اینه که برنامه‌ها گاهی اوقات این مشکل رو نشون می‌دن که می‌تونه مربوط به باگ‌های برنامه باشه.

البته این امکان هم وجود داره که سیستم‌ عامل تلفن همراهتون با جدیدترین نسخه برنامه‌ها سازگار نباشه. برنامه‌هایی هستن که دائما گزینه‌های جدید اضافه می‌کنن و بعضی از جزئیات رو برای عملکرد بهتر ارتقا میدن؛ اما گاهی اوقات تلفن شما نمی‌تونه از آخرین نسخه پشتیبانی کنه و اون برنامه خراب می‌شه.

اولین چیزی که باید امتحان کنین اینه که تلفن همراه‌تون رو دوباره راه‌اندازی و باز از برنامه استفاده کنین. همچنین می‌تونین به مدیریت برنامه برین و برنامه رو متوقف کنین، گاهی اوقات تمیز کردن داده‌های حافظه پنهان هم می‌تونه موثر واقع بشه. اگه این مشکل ادامه داشت، برنامه رو حذف کرده و دوباره نصب کنین. توجه داشته باشین که گاهی اوقات ممکنه خود برنامه باگ‌های زیادی داشته باشه و باعث بروز این مشکل بشه.

شاید از این نوشته هم خوشت بیاد: تراشه اسنپ دراگون در موبایل چیه؟

6. آسیب پورت شارژ

رایج‌ترین مشکلات گوشی- آسیب پورت شارژ

مثل هر چیزی در زندگی، هیچ وسیله‌ای برای همیشه دوام نداره؛ تلفن همراه شما هم از این قاعده مستثنا نیست. پورت‌های شارژ با گذشت زمان رو به زوال می‌رن. استفاده بد یا آلودگی می‌تونه از دلایل دیگه این خرابی باشن. این مشکل رایج باید توسط یک متخصص حل بشه. با این‌حال شما می‌تونین راه‌حل‌هایی رو برای برطرف‌کردن این مشکل امتحان کنین.

قبل از اینکه تلفن همراه‌تون رو به تعمیرگاه ببرین، سعی کنین درگاه شارژ رو با یک مسواک جدید و خشک تمیز کنین. همچنین می‌تونین با استفاده از یک سواب پنبه‌ای خشک اون رو تمیز کنین تا گرد و غبار و کثیفی رو که به درگاه شارژ شما اجازه نمی‌ده به درستی کار کنه، پاک کنین. اگه این کار نکرد، تلفن‌تون رو به تعمیرگاه ببرین.

7. عدم دانلود برنامه‌ها از فروشگاه گوگل

رایج‌ترین مشکلات گوشی- عدم اتصال به فروشگاه گوگل

عدم دانلود برنامه‌ها از فروشگاه گوگل یکی از مشکلات گوشی با سیستم‌عامل اندروید محسوب می‌شه که ممکنه کاربرهای زیادی رو نگران کنه. اولین کاری که می‌تونین برای برطرف‌کردن این ایراد انجام بدین، پاک‌کردن حافظه پنهان برنامه گوگل پلی هست.

برای این کار می‌تونین به ‌ترتیب به تنظیمات گوشی، برنامه‌ها، برنامه گوگل پلی و پاک‌کردن حافظه پنهان برین و در آخر تلفن همراه‌تون رو دوباره راه‌اندازی کنین. راه دوم برای حل این مشکل پاک‌کردن سابقه فروشگاه گوگل پلی هست. برای این کار اول برنامه گوگل پلی رو باز کنین، به تنظیمات برین و گزینه پاک‌کردن سابقه رو بزنین.

8. عدم ارسال پیام‌ها

رایج‌ترین مشکلات گوشی- عدم ارسال پیام

گاهی اوقات شما به شخصی پیام می‌دین و بعدش روی صفحه‌نمایش پیام “ارسال نشد، برای امتحان مجدد لمس کنید” نشون داده می‌شه. شما بارها و بارها سعی می‌کنین پیام رو ارسال کنین اما همون هشدار آزاردهنده رو نشون می‌ده. اولین کاری که باید انجام بدین اینه که مطمئن بشین به یک شبکه WiFi متصل هستین یا شبکه تلفن همراه شما به درستی کار می‌کنه. بعد روی پیام ارسال نشده کلیک کرده و گزینه ارسال مجدد رو انتخاب کنین؛ اما اگه همچنان مشکل مشابه رو دارین، سعی کنین تلفن‌تون رو دوباره راه‌اندازی کنین یا از برنامه پیام‌رسان دیگه‌ای استفاده کنین.

شاید این مطلب رو دوست داشته باشین: همه چیز در مورد رجیستری موبایل

9. مشکل اتصال به WiFi

رایج‌ترین مشکلات گوشی- اتصال وای فای

عدم اتصال به WiFi در واقع یکی از رایج‌ترین مشکلات موبایل‌های آیفون هست. کاربرهای اپل طی گزارش‌های مختلفی اظهار کردن که نمی‌تونن به WiFi وصل بشن و هینطور اتصال پایداری داشته باشن. قبل از اینکه بخواین خطای احتمالی تلفن همراه‌تون رو پیدا کنین، مطمئن بشین که روتر بهتون نزدیکه. همچنین باید مطمئن بشین می‌تونین شبکه WiFi خودتون رو ببینین تا بررسی کنین که آیا به شبکه درست وصل شدین یا نه.

این احتمال وجود داره که با راه‌اندازی دوباره گوشی هوشمندتون این مشکل برطرف بشه. شما همچنین می‌تونین روتر خودتون رو از برق کشیده و یک بار دیگه راه‌اندازی کنین. اگه باز هم ایراد برطرف نشد، می‌تونین برای بازسازی مجدد شبکه‌تون به تنظیمات برین.

این کار شبکه WiFi و رمز عبور رو با VPN و APN تلفن همراهتون بازیابی می‌کنه. در صورت ادامه مشکل، به یاد داشته باشین که می‌تونین با حذف همه محتویات به تنظیمات کارخانه برگردین. قبل از انجام این کار مطمئن بشین که از همه فایل‌های مهم موجود در تلفن‌تون نسخه پشتیبان تهیه کردین؛ چون با تنظیمات کارخانه همه ‌چیز پاک می‌شه.

10. عدم اتصال به فروشگاه اپل

رایج‌ترین مشکلات گوشی- عدم اتصال به اپل استور

علاوه‌ بر بعضی از مشکلات در زمان بارگیری برنامه‌ها، بعضی از کاربرها هم برای اتصال به فروشگاه اپل با مشکل مواجه می‌شن. اون‌ها پیام‌های خطایی دریافت می‌کنن که می‌گه دستگاه‌های اون‌ها در حال حاضر نمی‌تونن به فروشگاه اپل متصل بشن.

تنظیم ساعت و زمان می‌تونه راه‌حل احتمالی این مشکل باشه. شما می‌تونین گزینه تنظیم خودکار رو غیرفعال کنین. به جای اون، تاریخ و زمان رو به‌صورت دستی تنظیم کنین. بعد برنامه فروشگاه اپل رو باز کنین و بذارین تا 5 ثانیه زمان بگذره. تاریخ و زمان رو دوباره به‌طور خودکار فعال کنین و بعد برنامه رو ببندین و دوباره باز کنین.

جمع‌بندی

در این مطلب از مجله تکنولوژی ایسل به بعضی از مهم‌ترین مشکلات گوشی هوشمند اشاره کردم. مهم‌ نیست که از کاربرهای اندروید باشین یا iOS، درهرصورت امکان داره دستگاه هوشمند شما با مشکلات غیرمنتظره‌ای مواجه بشه. بعضی از این مشکلات رو خودتون به تنهایی و به سادگی می‌تونین برطرف کنین؛ اما اگه نتونستین این ایرادات رو حل کنین، بهتره تا هرچه زودتر گوشی‌تون رو به یک تکنسین حرفه‌ای بسپارین.

سوالات متداول

گرمای بیش‌ از حد گوشی، آسیب پورت شارژ، مشکل اتصال به WiFi، مشکل خالی شدن شارژ گوشی و ارسال نشدن پیام‌ها از مشکلات رایج گوشی هست.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

2 دیدگاه. Leave new

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!