راهنمای خرید بهترین پاور بانک

راهنمای خرید بهترین پاور بانک

راهنمای خرید
بدون دیدگاه

یکی از وسایل ضروری که ما به صورت روزانه ازش استفاده می‌کنیم، تلفن همراهه. استفاده از گوشی در بعضی از افراد، به حدی زیاده که برخی افراد دچار نوموفوبیا می‌شن. منظور از اصطلاح نوموفوبیا، احساس فوبیا یا همون ترس بدون تلفن همراه بودنه. برای همه ما پیش اومده که در لحظات حیاتی، باتری تلفنمون تمام می‌شه.

در چنین زمان‌هایی نمی‌دونیم دقیقا چه کاری انجام بدیم. چون تعداد زیادی از برنامه‌های زندگی روزمره ما داخل تلفن همراهمونه و با خاموش شدن تلفن همراه، همه این برنامه‌ها از دسترس ما خارج می‌شه. در این شرایط، پاور بانک، یکی از کاربردی ‎ترین لوازم جانبی موبایل هست که می‌تونه خیلی به کار ما بیاد. ما توی این مقاله به شما می‌گیم که راهنمای خرید بهترین پاور بانک با کیفیت کدامه. پس با ما همراه باشین.

موقع خرید پاور بانک به چه مواردی باید توجه کنیم

موقع خرید پاور بانک به چه مواردی باید توجه کنیم؟

همونطور که هر کدام از کاربران با توجه به نیازخودشون گوشی‌های مختلفی رو می‌خرن، بدون شک نیازشون به پاور بانک هم با هم متفاوته. اگه تاحالا برای خرید پاوربانک اقدام کرده باشین، احتمالا با انتخاب‌های مختلفی مواجه شدین و انتخاب بهترین پاوربانک ها براتون سخته.

این موضوع، باعث سردرگمی بسیاری از مشتریان می‌شه. چون افراد عادی وغیر متخصص، با مشخصات فنی آشنا نیستن. مواردی مثل ظرفیت، مدت زمان شارژر گوشی، اندازه و وزن، شکل و قیمت و… چیزهای هستن که ما پیشنهاد می‌کنیم در زمان خرید بهترین پاور بانک های بازار، در نظر بگیرین. با ما همراه باشین.

کاربرد پاور بانک

کاربرد پاور بانک

می‌تونیم بگیم که پاور بانک‌ها می‌تونن همه دستگاه‌های برقی که باتری دران رو شارژ کنن. شما می‌تونین برای تامین برق تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ، کنسول بازی و. . از این وسیله استفاده کنین. ولی مهم‎ترین کاربرد اونا، شارژ کردن تلفن همراهه. چون همانطور که گفتیم، این روزها این دستگاه برای بسیاری افراد جامعه، اهمیت خاصی داره. تعدادی از پاور بانک‌ها قادر هستند یه گوشی رو چندین بار شارژ کنن. همچنین بعضی از مدل‌ها، چند خروجی دارن که قادر به شارژ چند دستگاه به صورت همزمان هستن. یک تعداد از مدل‌های پاور بانک، USB-C دارن و می‌تونن سوئیچ و دیگر دستگاه‌های بازی دستی رو هم شارژ کنن.

ظرفیت پاور بانک

همونطور که گفتیم، یکی از معیارهای مهم در زمان خرید پاور بانک، توجه کردن به ظرفیت پاور بانک طبق نیازهای ماست. ممکنه شغل شما به نحوی باشه ساعت‌ها ازسیستم برق شهری دور باشین. در این شرایط، شما نیاز به پاور بانکی با ظرفیت بالا دارین که بتونین چندین بار تلفن همراهتون رو شارژ کنین تا نیازتون برطرف بشه. در انواع دستگاه‌ها، ظرفیت به صورت میلی آمپر ساعت mAhسنجیده می‌شه. هرچه این عدد بیشتر باشه، توان بیشتری هم به تلفن همراه شما می‌رسه.

پیشنهاد می‌کنیم که پاور بانکی رو خریداری کنین که بتونین حداقل دو بار پشت سر هم یه گوشی هوشمند رو شارژ کنین. ظرفیت پاور بانک‌ها از ۳۰۰۰ میلی آمپر ساعت (یک بار شارژ) تا بیش از ۲۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت، متغیره. به هرحال، اگه پاور بانک شما ۱۰۰۰۰ میلی آمپر هم باشه، باید بتونه تا سه بار گوشی هوشمند شما رو شارژ کنه.

اندازه و وزن پاور بانک

اندازه و وزن پاور بانک

به طور کلی، اندازه ووزن پاور بانک، رابطه مستقیم با ظرفیت اون داره. در واقع، هرچه ظرفیت پاور بانک بیشتر باشه، وزن و اندازه اون هم بیشتر میشه. خیلی افراد تصویر میک نن که یه پاور بانک بیست هزار میلی آمپر ساعتی خیلی ایده آله. در حالی که وزن زیادی داره و ممکنه نتونین همه جا همراه خودتون ببرین.

خیلی از افراد، عادت ندارن از کیف دستی استفاده کنن و ترجیح می‌دن که وسایل اندک خودشون رو توی جیبشون جا بدن. اگه شما هم جزو این دسته هستین، بهتره یه مدل جیبی با ظرفیت ۶۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعت خریداری کنین.

طراحی ظاهری پاور بانک‌ها

استفاده از پاور بانک به طور معمول همزمان با تلفن همراه انجام می‌شه. تصور کنین که درزمان استفاده از گوشی، یه پاور بانک با طراحی فرم عجیب هم به اون وصل باشه. این مساله علاوه براینکه در زمان استفاده از تلفن همراه برای شما ایجاد مزاحمت می‌کنه، برای گذاشتن در جیب یا کیف کوچک هم مناسب نیست. در نتیجه بهترین پاور بانک برای شما پاور بانکی هست که شکلی مشابه گوشی موبایل شما داشته باشه.

طراحی ظاهری پاور بانک‌ها

نحوه اتصال

یکی از عواملی که باعث ایجاد انواع مختلف پاور بانک می‌شه، نوع ورودی شارژ هست که عبارتند از:

  • USB-A: منظوراز این درگاه، همان پورت مستطیل شکل هست که به طور معمول در همه لپ تاپ‌ها، هارد دیسک‌ها، تلویزیون و… از پانزده سال پیش تا الان وجود داره.
  • Micro/mini USB: یه نوع USB مینیاتوری هست که در بسیاری از گوشی‌های هوشمند و سایر دستگاه‌های قابل حمل وجود داره.
  • USB-C: این مدل، یه نسخه جمع و جور ازUSB-A هست. با این تفاوت که نیازی به دقت زیادی در نحوه اتصال اون ندارین و قابل چرخش هست. این درگاه به دلیل اندازه مناسب و تطبیق پذیری، تونسته جای خودش رو در میان تولیدکنندگان گوشی باز کنه.
  • بی‌سیم: تعداد کمی از مدل‌های پاور بانک، بی‌سیم هستن و به شما این امکان رو می‌دن که تنها با قراردادن گوشی روی بدنه پاور بانک، گوشی خودتون رو شارژ کنین. البته برای استفاده از این فناوری، باید گوشی شما قابلیت شارژ بی‌سیم رو داشته باشه.

سرعت شارژ

یکی دیگه از نکاتی که در زمان خرید پاور بانک باید به اون توجه کنین، سرعت شارژه. برای این که سرعت شارژ گوشی شما زیاد بشه، نیاز به یه پاور بانک، کابل و گوشی دارین که سرعت بالای شارژ داشته باشه.

به همین دلیل به شما پیشنهاد می‌کنیم که قبل از این که به فکر خرید پاور بانک با سرعت شارژ بالا باشین، از قابلیت‌های تلفن همراه خود، اطمینان پیدا کنین. تعداد زیادی از بهترین پاور بانک های بازار، قادر هستن یه دستگاه ۳۰۰۰ میلی آمپر، مثلا تلفن هومشند رو در نود دقیقه شارژ کنین.

هزینه پاوربانک

هزینه پاوربانک

با توجه به ویژگی‌ها وقابلیت‌های یک پاور بانک، می‌تونیم رنج‌های قیمتی مختلف رو ببینیم. هرچه تعداد این ویژگی‌ها بیشتر باشه و دستگاه در حالت پریموم قرار بگیره، ارزش اون به نسبت بیشتر می‌شه. البته پاور بانک‌های با قیمت خیلی ارزان هم پیدا می‌شه ولی بهتره طبق راهنمای خرید بهترین پاوربانک از خرید اونا پرهیز کنین. چون که کیفیت لازم رو ندارن و به مرور زمان به باتری گوشی شما آسیب می‌زنه. وجود قابلیت‌های زیر در پاور بانک، باعث می‌شه که قیمت اونا بیشتر و بیشتر بشه.

  • صفحه LCD
  • شارژ خورشیدی
  • ضد آب بودن
  • محافظت از شارژ بیش از حد
  • شارژ قطره‎ای

جمع‌بندی

تعداد زیادی از افراد تصور می‌کنن که پاور بانک ‌ها دستگاه‌های چندان پیچیده‌ای نیستن و برای خرید بهترین پاور بانک های بازار نیازی به اطلاعات خاصی ندارین. در حالی که این وسیله مفید هم یه سری قابلیت داره که در زمان خرید بهترین پاور بانک باید به اونا توجه کنین. در این مقاله، ما فاکتورهای مهمی رو بیان کردیم که باید در زمان خرید پاور بانک به اونا دقت کنین. پس قادر هستین که یه دستگاه کاربردی و مطابق نیازهای خودتون تهیه کنین.

سوالات متداول

با توجه به ویژگی‌ها وقابلیت‌های یک پاور بانک، می‌تونیم رنج‌های قیمتی مختلف رو ببینیم. هرچه تعداد این ویژگی‌ها بیشتر باشه و دستگاه در حالت پریموم قرار بگیره، ارزش اون به نسبت بیشتر می‌شه. البته پاور بانک‌های با قیمت خیلی ارزان هم پیدا می‌شه ولی بهتره طبق راهنمای خرید بهترین پاوربانک از خرید اونا پرهیز کنین. چون که کیفیت لازم رو ندارن و به مرور زمان به باتری گوشی شما آسیب می‌زنه.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!