راهنمای خرید پاوربانک

راهنمای خرید پاوربانک + نکات مهمی که قبل خرید پاوربانک باید بدونید!!!

راهنمای خرید
1 دیدگاه

راهنمای خرید پاوربانک به شما نشون می‌ده یک پاوربانک خوب باید ویژگی‌های زیادی داشته باشه که بتونه عملکرد خوبی از خودش ارائه بده. پاوربانک‌ها جزو بهترین محصولاتی هستن که می‌تونن در موقعیت‌های حساس به داد ما برسن.

آنچه در این مطلب خواهید خواند:

مثلاً وقتی در یک جلسه خیلی مهم هستین و باید حتماً از گوشی‌تون استفاده کنین؛ ولی باز هم مثل همیشه شارژ گوشی تموم می‌شه و نمی‌تونین کلی صبر کنین که گوشی داخل پریز شارژ بشه. در این شرایط، یک پاوربانک به شما این امکان رو می‌ده که هم از گوشی‌تون استفاده کنین و هم شارژ بشه.

حالا تصور کنین که وسط همین جلسه مهم، خیلی خوشحال پاوربانک‌تون رو درمیارین و یهو می‌بینین که پاوربانک هم خرابه و باز هم گوشی شارژ نمی‌شه. این موقعیت می‌تونه یک فاجعه باشه! پس متوجه هستین که خرید پاوربانک خوب چقدر مهمه و احتمالاً همه شما می‌خواین بدونین پاوربانک چی بخرم که زود خراب نشه و عمر بالایی داشته باشه.

فاکتورهای مهم برای خرید پاوربانک

فاکتورهای مهم برای خرید پاوربانک

در حال حاضر، پاوربانک‌های زیادی در بازار عرضه می‌شن و همین موضوع شاید انتخاب یک محصول خوب و باکیفیت رو یکم سخت کنه. برای همین هم من اینجا لیستی تهیه کردم و همه چیزهایی که باید درباره پاوربانک بدونین رو براتون توضیح دادم. همچنین آخر این مقاله هم بعضی از بهترین پاوربانک‌ها رو بهتون معرفی می‌کنم که سرتون کلاه نره. پس تا انتها همراه من باشین تا مهم‌ترین فاکتورها برای انتخاب پاوربانک رو بشناسین.

پاوربانک چه وسایلی رو شارژ می‌کنه؟

شاید بعضی از افراد فکر کنن که پاوربانک‌ها فقط گوشی‌های هوشمند رو شارژ می‌کنن. ولی شاید براتون جالب باشه که بدونین این محصولات می‌تونن شارژ تقریباً هرچیزی رو تأمین کنن؛ از گوشی‌های هوشمند و تبلت گرفته تا لپ‌تاپ و کنسول‌های بازی. فقط کافیه که با استفاده از کابل USB، محصول موردنظرتون رو به پاوربانک وصل کنین تا فرایند شارژ در سریع‌ترین زمان ممکن شروع بشه.

بااین‌حال، با بررسی راهنمای خرید پاوربانک متوجه شدم که این محصولات در درجه اول، روی شارژ کردن وسایل الکترونیکی و دیجیتالی قابل‌حمل تمرکز می‌کنن. یعنی عملکرد پاوربانک‌ها برای شارژ کردن گوشی و تبلت، بهتر از لپ‌تاپ و کنسول‌های بازیه. با توجه به این موضوع شما میتونید همراه با خرید تبلت و گوشی موبایل، یک پاوربانک هم تهیه کنین.

مهم‌ترین مزیت پاوربانک‌ها اینه که با یک بار شارژ شدن، می‌تونن شارژ یک گوشی رو چندین بار تامین کنن. به همین دلیل هم دیگه هیچ نگرانی بابت شارژ کردن گوشی‌تون ندارین. علاوه بر این، اکثر پاوربانک‌های بازار بیشتر از یک درگاه دارن و به همین علت هم خیلی راحت می‌تونن چندین دستگاه رو همزمان شارژ کنن. مثلاً وقتی در سفر هستین، می‌تونین با یک پاوربانک، گوشی همه اعضای خانواده رو شارژ کنین.

اکثر پاوربانک‌ها دو درگاه برای شارژ کردن دستگاه‌ها دارن. یعنی می‌تونین همزمان دوتا گوشی، یک گوشی و یک تبلت، یک گوشی و یک لپ‌تاپ رو به‌صورت همزمان شارژ کنین. همه این‌ها به تصمیم خود شما بستگی داره.

پاوربانک چه وسایلی رو شارژ می‌کنه؟

شاید یکم براتون عجیب باشه، ولی پاوربانک‌ها توانایی شارژ کردن بقیه لوازم جانبی مثل هدفون، اسپیکر و دوربین‌های کامپکت رو هم دارن. اکثر اون‌ها از قابلیت USB-C پشتیبانی می‌کنن و می‌تونن دستگاه‌هایی مثل نینتندو سوئیچ و بقیه کنسول‌های باز رو شارژ کنن. پس میتونید موقع خرید اسپیکر یا بقیه لوازم جانبی روی این مورد هم حساب کنید.

اگرچه ممکنه که بعضی از اون‌ها عملکرد خیلی عالی برای شارژ کردن لپ‌تاپ نداشته باشن، ولی در موقعیت‌های حساس خیلی به دردبخور هستن. مثلاً اگه جایی هستین و به پریز برق دسترسی ندارین، توصیه می‌کنم از پاوربانک برای شارژ کردنش استفاده کنین. اگرچه برای همیشه مناسب نیست و اصلاً نمی‌تونه جایگزین منبع تغذیه استاندارد بشه، ولی برای این‌که کارتون رو راه بندازه خیلی خوبه.

مهم‌ترین مسائلی که برای خرید پاوربانک باید به اون‌ها توجه داشته باشین، شامل مواردی مثل ابعاد و وزن، شکل و ظرفیت باتری هستن. داشتن نشانگر شارژ هم به‌عنوان یک مزیت مهم در نظر گرفته می‌شه که نشون می‌ده پاوربانک شما چقدر شارژ داره. این قابلیت به شما کمک می‌کنه شارژ پاوربانک‌تون رو مدیریت کنین و بدونین کی شارژش تموم می‌شه.

 خوندن این مطلب رو بهتون پیشنهاد میکنم: نحوه صحیح شارژ گوشی نو

پاوربانک باید چه ظرفیتی داشته باشه؟

یکی دیگه از مهم‌ترین مسائلی که باید هنگام خرید این ابزارها بدونین، ظرفیت پاوربانک هست که تأثیر زیادی در نحوه استفاده شما داره. ظرفیت پاوربانک که به‌صورت میلی‌آمپر ساعت (mAh) نشون داده می‌شه، برای قابلیت تقریبی شارژ استفاده می‌شه. پس هرچی که این عدد بیشتر باشه، یعنی پاوربانک توان بیشتری داره و در نتیجه، می‌تونه دستگاه‌های بیشتری رو شارژ کنه.

سعی کنین پاوربانکی بخرین که قبل از تموم شدن شارژش، حداقل بتونه دوبار گوشی‌تون رو شارژ کنه. چون این موضوع یعنی این‌که می‌تونین حداقل تا دو روز از عملکرد شارژدهی پاوربانک استفاده کنین. اگه می‌تونین بیشتر هزینه کنین، پاوربانکی با ظرفیت بالاتر بخرین که بتونه گوشی‌های بیشتری رو شارژ کنه.

پاوربانک‌های مختلفی داخل بازار وجود داره که اون‌ها می‌تونن وسایل و گوشی‌های هوشمند رو از یک‌بار شارژ (تقریباً 3000 میلی‌آمپر ساعت) تا چندین بار شارژ پشتیبانی کنن. بعضی از پاوربانک‌های خیلی عالی، ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعتی دارن و می‌تونن انتخاب فوق‌العاده‌ای باشن. (اگه قیمت گوشی‌تون بالاست و برای اون هزینه کردین، بهتره پاوربانک مناسبی رو انتخاب کنین)

اکثر گوشی‌های هوشمندی که الان در بازار وجود دارن، حداقل باتری 3000 میلی‌آمپرساعتی دارن. یعنی اگه شما یک پاوربانک با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت بخرین، می‌تونین گوشی‌هایی با این ظرفیت رو تا سه بار شارژ کنین. درحالی‌که اگر ظرفیت باتری گوشی‌تون بیشتر باشه، احتمالاً فقط دوبار گوشی رو شارژ می‌کنه.

این ‌درحالیه ‌که پاوربانک‌هایی با ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعت، می‌تونن تا بیشتر از 6 بار هم گوشی شما رو شارژ کنن که یک مزیت عالی هست. اگه هم پاوربانکی که می‌خواین بخرین، ظرفیت دیگه‌ای داره، می‌تونین ظرفیت پاوربانک رو به ظرفیت باتری گوشی‌تون تقسیم کنین تا بدونین چندبار اون رو شارژ می‌کنه. پس اگه می‌خواین بدونین که پاوربانک چی بخرم که ازش استفاده بهتری کنم، پیشنهاد می‌کنم پاوربانک‌هایی با ظرفیت بالاتر انتخاب کنین.

ابعاد و وزن پاوربانک

راهنمای خرید پاوربانک- ابعاد و وزن

ابعاد و وزن پاوربانک ارتباط زیادی با ظرفیت اون داره؛ یعنی هرچی ظرفیت پاوربانک شما بیشتر باشه، مطمئناً باتری بزرگ‌تری هم داره و در نتیجه، با ابعاد و وزن بیشتری عرضه می‌شه. درحالی‌که داشتن یک پاوربانک 20000 میلی‌آمپر ساعتی می‌تونه خیلی کاربردی و عالی به نظر برسه، ولی ممکنه که برای حمل و مثلا گذاشتنش در جیب یکم اذیت‌کننده باشه. همچنین شاید نتونین خیلی خوب بذارینش داخل کیف‌تون.

اگه می‌خواین یک پاوربانک برای تفریح رفتن بخرین که علاوه بر داشتن ظرفیت باتری خوب، ابعاد و وزن مناسبی هم داشته باشه که بتونین بذارینش داخل جیب‌تون، یک پاوربانک با ظرفیت 6000 میلی‌آمپر ساعت می‌تونه خوب باشه.

پاوربانک‌هایی با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر هم وزن نسبتاً خوبی دارن. این پاوربانک‌ها که وزن نسبتاً مناسبی دارن، برای پیاده‌روی گزینه خیلی خوبی هستن. فقط اگه به ظرفیت بیشتری نیاز دارین، باید جیب بزرگ‌تری هم داشته باشین که موقع حمل اون اذیت نشین.

شکل و ظاهر پاوربانک

راهنمای خرید پاوربانک- شکل و ظاهر پاوربانک

اگه می‌خواین پاوربانکی بخرین که اون رو همیشه داخل کیف‌تون بذارین، شاید ظاهر و شکل اون خیلی براتون مهم نباشه. اما احتمال داره پاوربانک‌هایی با شکل‌های عجیب‌وغریب خیلی جالب نباشه و احساس بدی به شما بده. به همین دلیل هم تا حد امکان سعی کنین پاوربانکی بخرین که علاوه بر داشتن اندازه مناسب، شکل خوبی هم داشته باشه.

پاوربانک‌هایی که مثل ساختار گوشی‌ها ساخته می‌شن، محبوبیت خیلی بیشتری دارن؛ چون استفاده از اون‌ها خیلی راحت‌تره؛ شما می‌تونین گوشی رو به پاوربانک وصل کنین و خیلی راحت بذارین‌شون روی هم.

نحوه اتصال پاوربانک به گوشی

نحوه اتصال پاوربانک به گوشی- راهنمای خرید پاوربانک

یکی دیگه از موضوعات خیلی مهمی که برای انتخاب یک پاوربانک باید بهش توجه داشته باشین، نحوه اتصال اون به گوشیه. اکثر پاوربانک‌های موجود در بازار، حداقل یک یا چندتا ورودی دارن که انواع اون‌ها هم باهم متفاوته. بعضی از مهم‌ترین ورودی‌هایی که حداقل یکی از اون‌ها رو داخل پاوربانک‌تون می‌تونین پیدا کنین، شامل موارد زیر می‌شن:

  • USB-A: پورت مستطیلی شکلیه که تقریباً در همه لپ‌تاپ‌ها، هارد دیسک و تلویزیون از 15 سال پیش تا حالا تعبیه شده.
  • Micro/ Mini USB: همون‌طورکه از اسم این مدل مشخصه، یک USB با اندازه کوچک هست که معمولاً در گوشی‌های هوشمند و بقیه دستگاه‌های الکترونیکی قابل‌حمل دیده می‌شه.
  • USB-C: یکی از جدیدترین نسخه USB هست علاوه بر جمع‌وجور بودن، قابلیت چرخش هم داره. به همین دلیل هم نیازی نیست نگران باشین که گوشی‌تون رو چه‌جوری به پاوربانک‌هایی با این نوع USB وصل کنین. به دلیل اندازه مناسب و تطبیق‌پذیری فوق‌العاده‌ای که داره، تونسته جایگاه ویژه‌ای بین تولیدکنندگان و حتی کاربران به دست بیاره. به همین دلیل هم نه‌تنها برای گوشی، بلکه خیلی وقت‌ها برای لپ‌تاپ هم از این USB استفاده می‌شه.
  • بی‌سیم: تعداد خیلی کمی از پاوربانک‌های هوشمند هستن که به شما این امکان رو می‌دن که به‌صورت بی‌سیم و بدون این‌که نیاز باشه یک ارتباط فیزیکی برقرار کنین، گوشی‌تون رو شارژ کنین. برای استفاده از این روش، فقظ کافیه که گوشی‌تون رو روی پاوربانک قرار بدین. البته لازم به ذکره که برای استفاده از این قابلیت، گوشی‌تون هم باید از قابلیت بی‌سیم پشتیبانی کنه.

نوع USB تأثیر خیلی زیادی در نحوه عملکرد  شارژ پاوربانک داره. یعنی اگه USB خوب و پرسرعتی داشته باشه، می‌تونین گوشی رو در مدت‌زمان خیلی سریع‌تری شارژ کنین. USB پاوربانک مشخص می‌کنه که این ابزار چقدر توان رو در چه زمانی به گوشی منتقل می‌کنه. داشتن شارژ سریع یکی از مهم‌ترین قابلیت‌هاییه که محبوبیت خیلی زیادی بین کاربران پاوربانک‌ها داره.

این مطلب رو از دست نده: تشخیص پاور‌بانک اصلی از تقلبی

پشتیبانی پاوربانک از شارژ سریع

پشتیبانی پاوربانک از شارژ سریع

راهنمای خرید پاوربانک نشون می‌ده که برای این‌که بتونین به‌راحتی گوشی‌تون رو با قابلیت شارژ سریع (فست‌شارژ) شارژ کنین، به سه‌تا فاکتور مهم نیاز دارین؛ پاوربانک سازگار با این قابلیت، کابل سازگار و گوشی سازگار؛ این یعنی هم پاوربانک، هم کابل و هم گوشی خود شما باید از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی کنن تا بتونین گوشی‌تون رو در مدت‌زمان کمی شارژ کنین.

به همین دلیل هم این موضوع می‌تونه تأثیر فو‌ق‌العاده زیادی در نحوه استفاده شما داشته باشه. حتی اگه پاوربانک و کابل‌تون هم از قابلیت فست‌شارژ پشتیبانی کنه، ولی این ویژگی در گوشی‌تون تعبیه نشده باشه، نمی‌تونین ازش بهره‌مند بشین. برای همین هم پیشنهاد می‌کنم اگه گوشی‌تون از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می‌کنه، حتماً بیشتر هزینه کنین و پاوربانکی با قابلیت فست‌شارژ بخرین.

اگه نمی‌دونین پاوربانکی که خریدین فست‌شارژ هست یا نه، می‌تونین مشخصات اون رو داخل وب‌سایت سازنده‌ش جست‌وجو کنین تا مطمئن بشین. اگه اطلاعات فست‌شارژ برای پاوربانک شما داخل وب‌سایت نبود و یا هزینه کمی برای خرید اون پرداخت کردین، احتمالاً پاوربانک‌تون از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی نمی‌کنه. همچنین پاوربانک‌های قدیمی‌تر هم از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کنن.

چقدر طول می‌کشه که پاوربانک یک گوشی رو شارژ کنه؟

چقدر طول می‌کشه که پاوربانک یک گوشی رو شارژ کنه؟

یکی از مهم‌ترین سؤالاتی که برای خیلی از افراد هنگام خرید پیش میاد، اینه که برای شارژ کردن یک گوشی تقریباً چقدر زمان لازمه؟ این موضوع تا حد زیادی به ظرفیت باتری گوشی خود شما بستگی داره. مثلاً یک گوشی با ظرفیت باتری 3000 میلی‌آمپر ساعتی، تقریباً در مدت‌زمان 90 دقیقه با پاوربانک شارژ می‌شه. زمان طولانی‌تر از این می‌تونه خیلی خسته‌کننده باشه.

نیازی نیست نگران مدت ‌زمان شارژ کردن پاوربانک باشین؛ چون نهایتاً شب موقع خواب، گوشی‌تون رو با پاوربانک می‌زنین داخل شارژ. ولی به ‌طور کلی، بهتره برین سراغ پاوربانک‌هایی که می‌تونن در مدت‌زمان سریع‌تری گوشی رو شارژ کنن.

البته برای این‌که پاوربانک بتونه گوشی شما رو در مدت‌زمان سریع‌تری شارژ کنه، باید به چندتا نکته توجه داشته باشین. درگاه پاوربانک باید متناسب با دستگاهی باشه که می‌خواین شارژش کنین. گوشی‌های هوشمند در مدت‌زمان نسبتاً سریع‌تری شارژ می‌شن. این‌درحالیه‌که مدت‌زمان شارژ کردن تبلت‌ها کمی بیشتر و لپ‌تاپ‌ها و کنسول‌های بازی، خیلی بیشتره. ازاین‌رو، این موضوع به دستگاهی که می‌خواین شارژ کنین هم بستگی داره.

بااین‌حال، اگه هر مشکلی بین درگاه پاوربانک، کابل شارژ و یا گوشی به وجود بیاد احتمالاً فرایند شارژ کردن هم متوقف می‌شه. علاوه بر این، یادتون نره که موقع شارژ کردن گوشی، باهاش کار نکنین و اگه گوشی خاموش باشه، می‌تونین در مدت‌زمان سریع‌تری اون رو از شارژ بکشین. پس اگه می‌خواین بدونین که پاوربانک خوب چی بخرم و براتون سؤاله، باید بگم دستگاهی که بتونه سریع‌تر شارژ کنه، برنده هست.

به USB-C نیاز دارم؟

راهنمای خرید پاوربانک- کابل تایپ سی

درگاه USB-C نوعی اتصال استاندارده که تقریباً از یک سال پیش تا حالا، تونسته جایگاه خوبی بین دستگاه‌های دیجیتالی به دست بیاره. از نظر ظاهری، این نوع درگاه شباهت زیادی به USB-A داره و درواقع، نسخه فشرده‌شده اون هست.

داشتن USB-C ویژگی‌های خیلی خوبی داره و علاوه بر قابلیت چرخشی، می‌تونه شارژ رو در هر دو سمت اجرا کنه. همچنین نسبت به بقیه درگاه‌ها، از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی می‌کنه. برای این‌که بتونین از این نوع پورت استفاده کنین، باید حتماً درگاه گوشی‌تون هم از این قابلیت پشتیبانی کنه. پس اگه گوشی‌تون از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کنه، پیشنهاد می‌کنم پول‌تون رو با پاوربانک تایپ سی هدر ندین.

قیمت پاوربانک‌ها چقدره؟

قیمت پاوربانک‌ها چقدره؟

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که خیلی از افراد می‌پرسن، اینه که قیمت پاوربانک‌ها چقدره؟ این محصولات با قیمت‌های متنوعی عرضه می‌شن و قیمت اون‌ها به قابلیت‌هایی که ارائه می‌دن بستگی داره. علاوه بر این، پاوربانک‌هایی با ظرفیت بالاتر، مطمئناً با قیمت بیشتری هم به فروش می‌رسن.

برای این‌که همه بتونن پاوربانک بخرن، شرکت‌های تولیدکننده اون‌ها رو با قیمت‌های متنوعی روانه بازار کردن. مثلاً پاوربانک‌‌هایی با قیمت بین 25 تا 200 دلار به فروش می‌رسن. اگرچه بسته به بودجه خودتون، می‌تونین پاوربانک‌هایی با قیمت کمتر از 30 دلار هم بپردازین، ولی این دستگاه‌ها ظرفیت کمتری نزدیک به 3000 میلی‌آمپر ساعت دارن که البته در این بازه قیمتی کاملاً طبیعیه.

اگه خیلی خوش‌شانس باشین، شاید فقط بتونین از پاوربانک‌هایی با این ظرفیت فقط برای یک‌بار استفاده کنین و باید دوباره اون رو به شارژ بزنین. به همین دلیل هم اصلاً گول فروشنده‌هایی که می‌گن پاوربانک‌هایی با قیمت خیلی مناسب و ظرفیت بالا دارن رو نخورین.

باتری پاوربانک لیتیوم یونی یا لیتیوم پلیمری؟

باتری پاوربانک لیتیوم یونی یا لیتیوم پلیمری؟

به‌طورکلی، از دو فناوری برای ساخت باتری پاوربانک‌ها استفاده می‌شه که لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری هستن. اگرچه این دو فناوری شباهت‌های خیلی زیادی باهم دارن، ولی تفاوت‌هایی هم بین اون‌ها دیده می‌شه و باید حتماً قبل از خرید، از این موضوع مطلع بشین.

باتری‌های لیتیوم یونی، باتری‌های با ظرفیت بالا هستن که وقتی شرایط سخت می‌شه، شاید نتونن عملکرد خوبی از خودشون نشون بدن. در عین حال، می‌تونین هزینه کمتری برای خرید چنین پاوربانک‌هایی بپردازین و برای همین هم از نظر اقتصادی به‌صرفه‌تر هستن.

از طرف دیگه، پاوربانک‌هایی که باتری لیتیوم پلیمری دارن، معمولاً خیلی قدرتمندتر و انعطاف‌پذیرتر هستن و به همین دلیل هم گزینه مناسب‌تری برای خرید محسوب می‌شن. این‌درحالیه‌که علاوه بر قدرت بالا، اندازه و شکل بهتری دارن و همچنین عمر بالای باتری اون‌ها باعث می‌شه که قابلیت‌های بهتری در اختیار شما قرار بدن.

علاوه بر همه این موارد، باتری‌های لیتیوم پلیمری وزن کمتری نسبت به باتری‌های لیتیوم یونی دارن. در نتیجه، پاوربانک‌هایی که باتری لیتیوم پلیمری دارن، برای حمل گزینه مناسب‌تری هستن. احتمال نشت الکترولیت در باتری‌های لیتیوم پلیمری خیلی کمتره.

البته همون‌طورکه انتظار می‌ره، باتری‌هایی با این فناوری، قیمت بیشتری هم دارن و باید هزینه نسبتاً بالاتری برای خرید پاوربانک‌هایی با این فناوری بپردازین. با بررسی دفترچه راهنمای پاوربانک یا سؤال از فروشنده می‌تونین متوجه بشین که باتری پاوربانک شما لیتیوم یونی هست یا لیتیوم پلیمری.

نحوه شارژ کردن پاوربانک

نحوه شارژ کردن پاوربانک

موضوع خیلی مهم دیگه‌ای که در راهنمای خرید پاوربانک آورده می‌شه، اینه که پاوربانک‌تون چه‌جوری شارژ می‌شه؟ مطمئناً هرچه ظرفیت باتری پاوربانک بیشتر باشه، طی مدت‌زمان طولانی‌تری هم شارژ می‌شه.

مثلاً اگه یک پاوربانک 1 آمپری دارین و ظرفیت اون هم 5000 میلی‌آمپر ساعته، برای شارژ شدن نیاز به 5 ساعت زمان داره. البته یکم بیشتر از 5 ساعت؛ چرا؟ چون همه انرژی که به پاوربانک وارد می‌شه، داخل پاوربانک به شارژ تبدیل نمی‌شه. به طورکلی، تقریبا 80 درصد از این انرژی به شارژ تبدیل می‌شه. به همین دلیل هم برای فول‌شارژ شدن پاوربانک، باید کمی زمان بیشتری نسبت به ظرفیتش بهش بدین.

چراغ باتری

فاکتورهای مهم برای خرید پاوربانک- چراغ باتری

بعضی از پاوربانک‌ها چراغی دارن که برای روشن و خاموش شدن اون استفاده می‌شه. برای روشن و خاموش کردن این دستگاه‌ها، باید دکمه مخصوص رو یک یا دو بار فشار بدین. البته موقعی که پاوربانک رو به شارژ می‌زنین هم این چراغ روشن می‌شه و نشون می‌ده که این دستگاه تقریباً چقدر شارژ داره. وقتی پاوربانک شارژ نداره، این چراغ به رنگ قرمز و وقتی هم شارژ داره، به رنگ سبز درمیاد.

نشانگر شارژ

نشانگرهای شارژ روی پاوربانک از اهمیت بالایی برخوردار هستن و برای همین هم بهتره دستگاهی بخرین که از این قابلیت پشتیبانی کنه. این نشانگرها دقیقاً به شما نشون می‌دن که پاوربانک‌تون چقدر شارژ داره و چقدر دیگه زمان لازمه که پر بشه.

به‌این‌ترتیب، خیلی دقیق می‌تونین بفهمین که چقدر زمان دیگه باید پاوربانک رو از شارژ بکشین. بعضی از پاوربانک‌ها فقط یک نشانگر شارژ دارن و بعضی از او‌ها هم از پنج‌تا چراغ LED استفاده می‌کنن. مثلاً کل شارژ پاوربانک با این 5 تا چراغ نشون داده می‌شه و هرموقع همه چراغ‌‌ها پر شد، یعنی می‌تونین پاوربانک رو از شارژ بکشین.

بعضی از پاوربانک‌های جدیدتر در بازار وجود دارن که نشانگر عددی دارن و دقیق نشون می‌دن چقدر شارژ دارن. این قابلیت می‌تونه یک گزینه عالی باشه و دقیقاً به شما نشون می‌ده که پاوربانک چقدر شارژ داره.

بهترین پاوربانک‌های قابل‌حمل

بهترین پاوربانک های قابل حمل

بعد از این‌که راهنمای خرید پاوربانک رو خوندین، وقت اون می‌رسه که بدونین بهترین پاوربانک‌های داخل بازار کدوم‌ها هستن؟ خرید یک پاوربانک باکیفیت برای مسافرت خیلی لازمه و به شما کمک می‌کنه که دغدغه شارژ گوشی‌تون رو نداشته باشین. چون همیشه نمی‌تونین پریز دیواری پیدا کنین تا بتونین گوشی‌تون رو شارژ کنین.

بااین‌حال، پیدا کردن یک پاوربانک باکیفیت کار خیلی آسونی نیست و شاید نتونین انتخاب درستی داشته باشین؛ چون انواع مختلفی از پاوربانک‌ها با قابلیت‌های متفاوت در بازار وجود دارن. در واقع باید همه مشخصات لازم برای خرید پاوربانک رو در نظر بگیرین تا انتخاب خوبی داشته باشین.

تولیدکننده‌ها طیف بزرگی از پاوربانک‌ها رو تولید کردن که هر کدوم از اون‌ها با قیمت متفاوتی عرضه می‌شن. من بعد از بررسی راهنمای خرید پاوربانک و چک کردن چندین محصول، لیستی از بهترین پاوربانک‌های بازار رو تهیه کردم. این پاوربانک‌ها می‌تونن برای هرکسی انتخاب خوبی باشن.

پاوربانک Mophie Powerstation XXL

پاوربانک Mophie Powerstation XXL- راهنمای خرید پاوربانک

یکی از بهترین پاوربانک‌هایی که می‌تونین در بازار پیدا کنین، Mophie Powerstation XXL هست که عملکرد شارژدهی خیلی خوبی داره. نسخه قبلی این دستگاه هم کیفیت خیلی خوبی داشت و بعد از موفقیت و استقبال کاربران، نسخه جدید این دستگاه هم روانه بازار شد.

این پاوربانک علاوه بر داشتن عملکرد فوق‌العاده خوب برای شارژ کردن، طراحی خیلی شیک و قشنگی هم داره و به شما این امکان رو می‌ده که خیلی راحت اون رو حمل کنین و به هرجایی برین. موقع شارژ کردن هم این دستگاه تقریباً از کل جریان ورودی، بیشتر از 92.5 درصد از اون رو به‌عنوان شارژ دریافت می‌کنه؛ پس برای شارژ کردن نسبت به بقیه دستگاه‌ها، به زمان کمتری نیاز داره.

این پاوربانک نسبت به عملکرد شارژدهی عالی و طراحی بی‌نظیر، قیمت خیلی خوبی هم داره و اصلاً نیازی نیست هزینه زیادی برای خریدش پرداخت کنین. به‌طورکلی، اگه دنبال یک پاوربانک باکیفیت، خوش‌ساخت با قیمت مناسب هستین، Mophie Powerstation XXL می‌تونه گزینه مناسبی باشه.

پاوربانک قابل‌حمل Tronsmart Presto PBT10

راهنمای خرید پاوربانک-پاوربانک قابل‌حمل Tronsmart Presto PBT10

اگه دنبال یک پاوربانک برای تفریح و بیرون از خونه هستین که حتی موقع ورزش کردن یا پیاده‌روی هم ازش استفاده کنین، Tronsmart Presto PBT10 می‌تونه یکی از بهترین‌ها باشه. این پاوربانک ابعاد خیلی کوچکی داره و به‌خاطر داشتن وزن متناسب، اصلاً موقع حمل کردن شما رو اذیت نمی‌کنه. طراحی ظاهری اون هم شباهت خیلی زیادی به گوشی‌های هوشمند داره و می‌تونین خیلی راحت گوشی رو به شارژ بزنین و در دست‌تون بگیرین.

علاوه بر وزن کم و ابعاد مناسب، این دستگاه کاملاً کارآمده و می‌تونه گوشی و بقیه لوازم جانبی شما رو در مدت‌زمان کمی شارژ کنه. این پاوربانک 1000 میلی‌آمپر ساعتی درتا درگاه USB-A داره که یکی از اون‌ها از قابلیت QC 3.0 برای شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کنه و می‌تونه یک گزینه کاملاً مثبت در نظر گرفته بشه.

قیمت این دستگاه هم خیلی مناسبه و با قیمت نزدیک به 29 دلار به فروش می‌رسه. برای همین هم نه از نظر عملکرد شارژدهی، نه ظرفیت، نه وزن و نه حتی قیمت نگران نباشین. فقط کافیه پاوربانک Tronsmart Presto PBT10 رو بخرین، بذارین داخل جیب‌تون و به کارهای دیگه بپردازین.

فقط شاید موقعی که می‌خواین گوشی‌تون رو به با کابل به پورت USB وصل کنین، یکم اذیت بشین که یکم بعد از این‌که امتحان کردین، بهش عادت می‌کنین. به‌طورکلی، می‌تونم بهتون اطمینان بدم که اصلاً از خرید این پاوربانک پشیمون نمی‌شین.

پاوربانک فست‌شارژ 20000 میلی‌آمپر ساعتی Otterbox

پاوربانک فست‌شارژ 20000 میلی‌آمپر ساعتی Otterbox- راهنمای خرید پاوربانک

اگه دنبال پاوربانکی با پورت USB-C هستین، می‌تونم بهتون اطمینان بدم که Otterbox از بهترین‌هاست که عملکرد فوق‌العاده خوبی داره. این پاوربانک ظرفیت عالی 20000 میلی‌آمپر ساعتی داره و برای همین هم می‌تونین ازش برای شارژ کردن چندین گوشی استفاده کنین. پس اگه می‌خواین یک مسافرت طولانی برین و مدام به پریز برق دسترسی ندارین، مطمئناً این پاوربانک می‌تونه انتخاب خوبی براتون باشه.

علاوه بر این ظرفیت فوق‌العاده، Otterbox از قابلیت فست‌شارژ هم پشتیبانی می‌کنه و می‌تونین در مدت‌زمان نسبتاً کوتاهی نسبت به بقیه پاوربانک‌ها، گوشی‌تون رو شارژ کنین. پشتیبانی از پورت USB-C هم باعث شده که بتونین خیلی راحت اون رو با گوشی‌تون تطبیق بدین.

عملکرد بالای این پاوربانک باعث شده که بتونه یک گزینه فوق‌العاده خوب در نظر گرفته بشه و بتونین تا روزها از راندمان بالاش لذت ببرین. علاوه بر همه این موارد، پاوربانک Otterbox طراحی خیلی خوبی هم داره و می‌تونین همه‌جا اون رو ببرین.

شاید پیش خودتون فکر کنین که حتماً این پاوربانک باید یک قیمت نجومی داشته باشه؛ این‌درحالیه‌که اصلاً این‌جوری نیست و نیاز نیست هزینه خیلی زیادی براش بپردازین. با قیمت نزدیک به 55 دلار، Otterbox هزینه خیلی معقولی با این ویژگی‌‌ها داره و اصلاً جای نگرانی نیست.

همه ویژگی‌های این پاوربانک خوبه، فقط کاش پورت بیشتری داشت که می‌تونستیم از ظرفیت 20000 میلی‌آمپر ساعتی اون برای چندتا گوشی و لوازم جانبی به‌صورت همزمان استفاده کنیم. اگه دنبال پاوربانکی می‌گردین که تعداد درگاه‌های بیشتری داشته باشه، احتمالاً خرید Mophie’s Powerstation XXL براتون بهتره.

شاید این مطلب بهت کمک کنه: دلایل شارژ نشدن پاوربانک

راهنمای خرید پاوربانک Einova Laptop Power Bank

راهنمای خرید پاوربانک Einova Laptop Power Bank

پاوربانک Einova Laptop Power Bank یکی از بهترین محصولات بازار در نظر گرفته می‌شه که از همه نظر عملکرد خیلی خوبی داره. این پاوربانک طراحی خیلی شیکی داره و علاوه بر داشتن ابعاد کاملاً مناسب و جذاب، یک پارچه هم روی اون به کار رفته که احساس خیلی خوبی به شما منتقل می‌شه.

این محصول علاوه بر طراحی قشنگ و شیک، یک نمایشگر داره که میزان شارژ رو بهتون نشون می‌ده. ازاین‌رو، می‌تونین بفهمین چقدر دیگه شارژ کردنش طول می‌کشه و به‌محض پر شدن، از شارژ بکشینش. بازدهی باتری خیلی خوب اون هم باعث شده که در سطح بالاتری نسبت به پاوربانک‌های معمولی در نظر بگیره.

این پاوربانک سه‌تا درگاه برای شارژ کردن داره که یکی از اون‌ها از قابلیت USB-C پشتیبانی می‌کنه و راحت با گوشی، لپ‌تاپ و یا تبلت‌تون جفت می‌شه. عملکرد شارژدهی عالی، طراحی پارچه‌ای جذاب و نمایشگر کاربردی، همه‌وهمه باعث شدن که من Einova Laptop Power Bank رو یکی از بهترین پاوربانک‌هایی بدونم که تقریباً برای همه مناسبه. برای خرید این دستگاه، فقط کافیه نزدیک به 79 دلار هزینه کنین که به نظرم واقعاً می‌ارزه.

راهنمای خرید پاوربانک Powercore Fusion

راهنمای خرید پاوربانک Belkin 10K

اگه دنبال یک پاوربانک باکیفیت هستین، Powercore Fusion می‌تونه انتخاب خیلی خوبی براتون باشه. این پاوربانک با ظرفیت 5000 میلی‌آمپر ساعتی عرضه می‌شه که می‌تونه فقط برای استفاده روزمره مناسب باشه و شاید نتونین ازش برای مسافرت‌های طولانی‌مدت استفاده کنین.

خود پاوربانک رو می‌تونین از دو طریق پریز برق و یا پورت میکرو USB شارژ کنین. بااین‌حال، برای شارژ کردن گوشی، لپ‌تاپ، تبلت و یا هر چیز دیگه‌ای، فقط درگاه USB-A پیش روی شما قرار داره؛ ولی این موضوع باعث نمی‌شه که کارایی این پاوربانک کم بشه یا برای شارژ کردن عملکرد خوبی نداشته باشه.

این دستگاه یک آداپتور دیواری داخلی داره و با دوتا پورت USB، می‌تونه دوتا دستگاه رو به‌صورت همزمان شارژ کنه. بااین‌حال، شاید 5000 میلی‌آمپر ظرفیت اون چندان کارآمد نباشه. این‌درحالیه‌که انتخاب خوبی برای کارهای معمولیه و کارتون رو راه می‌اندازه.

پاوربانک عالی Sherpa 100AC

راهنمای خرید پاوربانک Belkin 10K

اگه همیشه مجبور هستین که ساعات زیادی رو در جاده باشین و نمی‌تونین مدام به پریز برق دسترسی داشته باشین تا گوشی‌تون رو شارژ کنین، خرید پاوربانک Sherpa 100AC می‌تونه یک گزینه خیلی عالی و البته گران باشه.

این دستگاه درگاه‌‌های خیلی متنوعی داره و برای همین هم می‌تونین به‌صورت همزمان، چند گوشی و وسایل دیگه رو شارژ کنین. درگاه‌های این پاوربانک شامل دوتا درگاه USB-C، دوتا درگاه استاندارد USB، یک پد شارژ بی‌سیم QI، یک آداپتور 110 ولت (برای ایالات متحده)، مجموعه کاملی از کابل‌ها، نمایشگر و چندین دکمه می‌شه.

با استفاده از پد شارژ بی‌سیم این دستگاه، دیگه نیازی ندارین دائم گوشی‌تون رو با کابل به پاوربانک وصل کنین. البته شارژ بی‌سیم این دستگاه سرعت خیلی بالایی نداره، ولی برای مواقع ضروری کارتون رو راه می‌اندازه. نمایشگر این پاوربانک هم به شما این امکان رو می‌ده که متوجه بشین برای فول‌شارژ شدن، به چقدر زمان نیاز دارین.

دکمه‌های متنوع این پاوربانک هم قابلیت‌های زیادی رو در اختیار شما قرار می‌دن. به‌طورکلی، این پاوربانک ویژگی‌های مثبت خیلی خوبی داره و باعث می‌شه یک انتخاب عالی برای کسانی باشه که از نظر اقتصادی مشکلی ندارن. چون همون‌طورکه گفتم، این دستگاه قیمت نسبتاً زیادی داره. برای خرید Sherpa 100AC، باید نزدیک به 199 دلار هزینه کنین.

راهنمای خرید پاوربانک Belkin 10K

راهنمای خرید پاوربانک Belkin 10K

یکی از جدیدترین پاوربانک‌های موجود در بازار که تقریباً برای هرکسی مناسبه، پاوربانک Belkin 10K هست که می‌تونه انتخاب خوبی برای کسانی باشه که گوشی آیفون دارن. همون‌طورکه می‌دونین، درگاه شارژ گوشی‌های آیفون با اندروید فرق داره. پاوربانک Belkin 10K با پشتیبانی از USB-C و لایتنینگ به‌صورت همزمان، هم برای گوشی‌های آیفون و هم گوشی‌های اندروید کارایی داره.

نکته جالب‌توجه این پاوربانک اینه که کابل به خودش وصله و به طور خاص برای خودش ساخته شده. برای همین هم نیازی ندارین که یک کابل جداگانه همراه خودتون داشته باشین. این دستگاه برای شارژ یک دستگاه، 18 وات و برای شارژ دو دستگاه به‌صورت همزمان، مجموعاً 23 وات شارژ به شما می‌رسونه.

اگرچه شاید قیمت 69 دلاری این پاوربانک برای بعضی از کاربران یکم گرون به نظر برسه، ولی مطمئن باشین که کابل‌های تعبیه‌شده در اون می‌تونه یک مزیت مهم در نظر گرفته بشه. همچنین شاید بعضی‌ها بگن که بازدهی اون خیلی عالی نیست، ولی به نظر من پشتیبانی از درگاه‌های USB-C و Lightning به‌صورت همزمان، مزیتی هست که نمی‌شه ازش چشم‌پوشی کرد.

پاوربانک خانگی و بزرگ RAVPower

پاوربانک خانگی و بزرگ RAVPower - راهنمای خرید پاوربانک

بعضی وقت‌ها استفاده از یک پاوربانک معمولی کافی نیست و شما نیاز دارین یک منبع انرژی بزرگ یا نیروگاه داشته باشین! پاوربانک RAVPower یکی از بهترین دستگاه‌هایی هست که برای کسانی مناسبه که خونه‌شون همیشه برق می‌ره و نمی‌تونن گوشی و بقیه وسایل‌شون رو شارژ کنن. همچنین کسانی که آخر هفته‌ها به کمپ می‌رن و چند روز می‌مونن.

پاوربانک RAVPower به‌خاطر داشتن چندین درگاه متعدد، به شما این امکان رو می‌ده که همه وسایل الکترونیکی خودتون و بقیه اعضای خانواده رو شارژ کنین. این پاوربانک با توان عالی 252.7 وات، عملکرد خیلی خوبی از خودش نشون می‌ده و به‌خاطر داشتن یک کیف محکم، می‌تونین خیلی راحت اون رو حمل کنین و به مکان‌های مختلف ببرین.

بااین‌حال، باید بدونین این پاوربانک برای استفاده طولانی ساخته نشده و می‌تونین از اون برای سفرهای جاده‌ای خودتون استفاده کنین. به‌طورکلی، RAVPower عملکرد خوبی داره و می‌تونه برای همه افراد مناسب باشه. فقط کافیه این پاوربانک رو داخل کیفش بذارین و با ماشین، به سفر برین. قیمت 189 دلاری اون هم با این ویژگی‌ها، تا حدودی مناسب و منطقی به نظر می‌رسه.

نکات مهم برای انتخاب پاوربانک

نکات مهم برای انتخاب پاوربانک

من بررسی‌ها و آزمایشات زیادی برای تهیه راهنمای خرید پاوربانک در اختیار شما قرار دادم تا به شما کمک کنم که یک پاوربانک باکیفیت بخرین. به‌طورکلی، نکات مهم دیگه‌ای هم وجود دارن که در نظر گرفتن اون‌ها به شما کمک می‌کنن که داخل این بازار شلوغ و پرهرج‌ومرج، بتونین انتخاب خوبی داشته باشین.

  • اگه گوشی‌تون با فست شارژ سازگار هست، مطمئن بشین که پاوربانک انتخابی‌تون هم از قابلیت شارژ سریع 2.0، 3.0 و یا PD پشتیبانی می‌کنه. این موضوع بیشتر به نوع گوشی شما بستگی داره و تفاوت زیادی در نحوه عملکرد شارژ اون با پاوربانک ایجاد می‌کنه. بااین‌حال، اگه گوشی‌تون از قابلیت شارژ سریع QC 2.0 پشتیبانی می‌کنه، از خودتون بپرسین که آیا خرید یک پاوربانک با شارژ سریع QC 3.0 لازمه یا نه؟
  • به ادعای بعضی از فروشنده‌ها که می‌گن مثلاً یک پاوربانک می‌تونه دستگاهی مثل آیفون ایکس و یا گلکسی S8 رو تا شش برابر شارژ کنه، خیلی اطمینان نداشته باشین. چون ظرفیت و کارایی باتری به عوامل خیلی زیادی بستگی داره و نمی‌شه گفت که لزوماً یک گوشی خاص رو سریع‌تر شارژ می‌کنه.
  • به مشخصات پاوربانک توجه کنین و مطمئن بشین که ورودی شارژ اون به شارژ آهسته‌ای مثل 5 وات و یا 1 آمپر محدود نمی‌شه. هرچی ورودی سریع‌تری داشته باشه، می‌تونه وسایل شما رو در مدت‌زمان کوتاه‌تری شارژ کنه. پس اگه می‌خواین به سفرهای جاده‌ای برین، حتماً به این نکات برای خرید پاوربانک دقت کنین.

حرف آخر

راهنمای خرید پاوربانک- حرف آخر

راهنمای خرید پاوربانک بهتون نشون داد که برای خرید یک محصول باکیفیت، باید به ویژگی‌های زیادی توجه کنین. من اینجا همه نکات و موضوعاتی رو که باید برای خرید یک پاوربانک بهش توجه کنین، توضیح دادم. فقط کافیه این مقاله رو بادقت بخونین تا بدونین یک پاوربانک خوب باید از چه نظر عملکرد خوبی داشته باشه. یادتون نره که مهم‌ترین چیزی که برای خرید پاوربانک باید بدونین، اینه که با گوشی‌تون سازگار باشه.

سوالات متداول

برای این‌که بتونین از یک پاوربانک قابل‌حمل بهترین استفاده رو ببرین، بهتره دنبال پاوربانکی حداقل با ظرفیت 10000 میلی‌آمپر ساعت باشین. پاوربانک‌هایی با ظرفیت بالا، یعنی 20000 میلی‌آمپر گزینه بهتری هستن و می‌تونین از اون‌ها برای شارژ کردن دستگاه‌های بیشتری استفاده کنین.

این موضوع به ظرفیت باتری گوشی‌تون بستگی داره. مثلاً یک گوشی با ظرفیت باتری 3000 میلی‌آمپر ساعتی، برای فول‌شارژ شدن با پاوربانک به 90 دقیقه زمان نیاز داره. هرچی ظرفیت باتری بیشتر بشه، زمان طولانی‌تری هم برای شارژ کردنش نیازه. البته بعضی از پاوربانک‌ها از قابلیت فست‌شارژ پشتیبانی می‌کنن و می‌تونن زودتر گوشی رو شارژ کنن.

نظر شما راجع به این مقاله چیست؟

1 دیدگاه. Leave new

  • سلام
    شارژر گوشی من خراب شده. میخاستم بدونم اشکالی نداره که من گوشیمو فقط با پاوربانک شارژ کنم؟
    یا حتما برم شارژر تهیه کنم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

پربازدیدترین ها

عضویت در خبرنامه

لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

همچنین شاید دوست داشته باشید!